حجت الاسلام محمد جواد اکبری مطلق در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، گفت: اگر این را بپذیریم که همه ما خالقی داریم که خداوند است و اگر قبول کنیم که آن کسی که ما را خلق کرده بیشتر به نیازهای ما آگاه است و قبول کنیم که اسلام دین کامل و درستی است و در قرآن نیازهای انسان به درستی بیان شده است وحدت هم یکی از ضروریات است که قرآن به آن اشاره کرده است.
وی با اشاره به اینکه نیازهای فردی مربوط به فرد است و در اجتماع خیلی منشاء اثر ندارد، افزود: اما نیازهای اجتماعی بدلیل ضروت آن اسلام سعی کرده است که نیازهای فردی را هم اجتماعی جلوه دهد و به طور مثال میگوید که نماز که یک فریضه شخصی است را به جماعت بخوانید.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی با اشاره به اینکه زمانیکه جمع امد سلایق زیاد میشود و باید راهکاری ایجاد کنیم که باعث ضربه زدن نشود، گفت: قرآن فرموده است که به ریسمان الهی چنگ بزنید و متفرق نشوید که نشان از تاکید وحدت بین مسلمین دارد.
اکبری مطلق با بیان اینکه پیامبر (ص) فرمودند که تفرقه نابودی میآورد و وحدت آبادانی را به همراه دارد، گفت: مسلمانان در ساختار اصلی دین با هم اختلاف ندارند؛ بلکه عدهای در فرعهای دین اختلاف ایجاد کردند.
وی با بیان اینکه در زمان پیامبر (ص) هم عدهای بودند که بین مسلمانان تفرقه ایجاد میکردند، گفت: امروز هم عدهای ندای تفرقه سر میدهند که ما باید به شفاف سازی نقشه دشمنان بین مسلمانان وحدت ایجاد کنیم.
حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری منادیان وحدت در کشور هستند
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی با اشاره به اینکه امروز امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری منادی وحدت در کشور هستند، افزود: امام (ره) توانستند در ابتدای انقلاب توطئههای آمریکا، انگلیس و اسرائیل را که بدنبال اختلاف افکنی بین شیعه و سنی بودند را خنثی کنند و هفته وحدت را آوردند و این را در مقابل نقشه دشمنان قرار دادند.
اکبری مطلق افزود: آنچه را که پیامبر (ص) در زمان خودشان فرمودند را امروز باید به زبان روز بیان شود، مقام معظم رهبری و امام (ره) با گفتار پیامبر (ص) گونه یک کار پیامبر (ص) گونه انجام داده اند.
وی با اشاره به اینکه امروز ثمره وحدت بین شیعه و سنی بیشتر نمود پیدا کرده است، گفت: استکبار کشورهای اسلامی را اشغال کرد و مسلمانان برخی از کشورهای اسلامی به این نتیجه رسیدند که نباید با هم اختلاف داشته باشند؛ چراکه این خواسته استکبار است.
استکبار میخواهد با ایجاد اختلاف در درون شیعه به کشور ضربه بزند
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه دشمن بدنبال حلقه اتصال وحدت بین شیعه و سنی است و آن را در ایران پیدا کرده است، گفت: دشمن در ایران نمیتواند بین شیعه و سنی اختلاف ایجاد کند؛ بنابراین میخواهد تا شیعه و سنی را از دورن خودشان به جان هم بیندازد.
حجت الاسلام اکبری مطلق ادامه داد: استکبار بدنبال این است که به وسیله شیعه، شیعه را بکوبد که این طرح را انگلیس شروع کرده است که میخواهد با ایجاد دههها و اعیاد خاص بین شیعه و سنی اختلاف ایجاد کند و انها را در مقابل هم قرار دهند.
وی با اشاره به اینکه دشمن گروهک داعش را هم با هدف ایجاد اختلاف بین مسلمانان و نشان دادن چهره خشن از اسلام تاسیس کرده است، گفت: وقتی نام داعش میآید ظاهرا ذهن به سمت عربستان متبلور میشود؛ اما عربستان ابزار دست است و سرمایه مادی خود را در این راه هزینه میکند وگر نه خودش هم نمیخواهد که داعش در عربستان شکل بگیرد؛ چراکه برای آنها خطرناک است و انها هم هیچگاه دستور سربریدن مسلمانان را صادر نمیکنند.
چرا آمریکا همیشه باید اشتباهی روی داعش اسلحه بریزد؟
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی ادامه داد: داعش دقیقا آنچه را که خلاف عقیده مسلمانان است را اجرا میکند و حتی وهابیت که گروهی افراطی هستند برخی از این عقیده داعش را قبول ندارند و این نشان میدهد که دست استکبار در میان است.
اکبری مطلق افزود: چطور میشود که همیشه باید اسلحه و مهمات آمریکاییها اشتباهی در مکانهایی فروبریزد که داعش در آنجا خیمه زده است؟ این نشان میدهد که گرایش داعش بیشتر به سمت اروپا است.
وی گفت: کشورهای غربی که با هم داعش را ایجاد کردند گاهی موارد برای اینکه این گروهک خیلی قوت پیدا نکند که در آینده علیه خودشان اقدام کند داعش را سرکوب میکنند و دوباره باز کمک میکنند که بزرگ شود.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی کفت: در دانشگاه پیام نور اسدیه که اکثریت اهل تسنن هستند و سایر دانشگاه های استان که اهل سنت در کنار دانشجویان تشییع در آن تحصیل میکنند وحدت بین دانشجویان شیعه و سنی بسیار بالا است.
اکبری مطلق افزود: دانشجویان قشر فهمیده جامعه هستند و اجازه نمیدهند که تفکرات افراطی در آنها نفوذ پیدا کند.
وی گفت: این وحدت بین دانشجویان و علمای شیعه و سنی باعث میشود که پیشرفت علمی کشور چند برابر شود؛ چراکه دانشجو بجای درگیر بودن با اختلافات بر روی کار علمی خود متمرکز است.