به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، بهرامی امروز در جلسه هم اندیشی هیات رئیسه دانشگاه فردوسی مشهد با اساتید دانشکدههای علوم ادارای اقتصادی، علوم تربیتی و تربیت بدنی این دانشگاه با اشاره به اینکه تولید آثار علمی با ارجاعات مناسب مورد تاکید دانشگاه است، گفت: یکی از کمیتههایی که جهت بررسی یافتههای علمی و مقالات اساتید ایجاد کردهایم کمیته علم سنجی است که امید است بتوانیم با بهرهگیری از این کمیته به نتایج مطلوبی برسیم.
وی با تاکید بر اینکه به لحاظ کمی دانشگاه فردوسی دارای رتبه در بحث مقالات است؛ اما به لحاظ کیفی خیر، تصریح کرد: در حال حاضر 40 مجله علمی فعال در دانشگاه وجود دارد که از این تعداد شش مجله به زبان انگلیسی به چاپ میرسد که از این تعداد دو مقاله در شرف ISI شدن هستند، این در حالی است که دانشگاه شیراز دارای 18 مجله علمی است که از این تعداد هشت مجله به زبان انگلیسی و این تعداد شش مجله GCR هستند. بنابراین مشاهده میکنید که باید بیش از این تلاش کنیم.
معاونت پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه در سه حوزه علوم پایه، فناوری و علوم انسانی کارگروه تخصصی تشکیل دادهایم، گفت: در حد بضاعت خود سعی کردیم فرصتهای مطالعاتی داخلی و خارجی را افزایش دهیم به طوری که فرصتهای مطالعاتی داخلی نسبت به گذشته دو برابر شده است.
در ادامه این نشست علی یوسفی، معاون فرهنگی- اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد، با اشاره به اینکه 12 انجمن علمی فعال و نیمه فعال در دانشگاه وجود دارد که اعضای هیات علمی در آنان مشغول به فعالیت هستند، گفت: اینکه چرا اعضای هیات علمی دانشگاه به سمت اقدامات داوطلبانه نمیروند، جای تامل دارد.
وی تاکید کرد: اصرار داریم اعضای هیات علمی به سمت مشارکت هر چه بیشتر هدایت شوند تا اینگونه نشاط در دانشگاه افزایش یابد.