کد خبر:۳۸۰۴۵۷
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد خرم‌آباد:

قانون اسلام آقازاده و غیرآقازاده نمی شناسد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد خرم‌آباد با بیان اینکه قانون اسلام آقازاده و غیرآقازاده نمی‌شناسد و همه در برابر این قانون برابر هستند، گفت: هرگونه مماشات در صدور حکم مستحق جرائم مهدی هاشمی موجب تضعیف قانون و تضعیف قوه قضائیه می‌شود.

نادر بازگیر در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، با بیان اینکه قانون اسلام آقازاده و غیرآقا زاده نمی شناسد و همه در برابر این قانون برابر هستند گفت: هرگونه مماشات در صدور حکم مستحق جرائم مهدی هاشمی موجب تضعیف قانون و تضعیف قوه قضائیه می‌شود.

 

وی قاطعیت قوه قضائیه در برخورد با عوامل اختلاس سه هزار میلیارد تومانی را مایه دلگرمی ملت ایران نسبت به دستگاه قضا دانست و افزود: قوه قضائیه هر چه که در برخورد با عوامل ناامنی در امنیت افتصادی، سیاسی و اجتماعی با قاطعیت بیشتر عمل کند مردم به آینده نظام امیدوارتر می‌شوند.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد خرم آباد گفت: امیدواریم که در پرونده مهدی هاشمی که امروز به عنوان آزمونی بزرگ در قوه قضائیه به جریان افتاده است، این قوه و بویژه قاضی پرونده تحت تاثیر وابستگی های این آقازاده قرار نگیرد و با صدور حکم عادلانه زمینه را برای برخورد با عوامل تضعیف نظام در حوزه های مختلف فراهم کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار