کد خبر:۳۸۰۶۰۰
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه لرستان:

عیار قوه قضائیه در برخورد با مفسدان گردن کلفت اقتصادی همچون مهدی هاشمی مشخص می‌شود

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان با تاکید بر اینکه عیار قوه قضائیه در برخورد با مفسدان گردن کلفت اقتصادی همچون مهدی هاشمی مشخص می‌شود، گفت: قوه قضائیه برای صدور حکم عادلانه نباید تحت تاثیر وابستگی‌ها قرار گیرد.

میلاد بهمئی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، گفت: قوه قضائیه همانگونه که با قاطعیت پرونده اختلاس 3000 میلیاردی را به سرانجام رساند این بار نیز با قاطعیت پرونده مهدی هاشمی را که مملو از جرائم مختلف است، به سرانجام برساند.

 

وی خاطرنشان کرد: در شرایطی که کشور دچار مشکلات اقتصادی است و مردم متحمل فشارهای زیادی هستند، قطعا برخورد قاطع و علی (ع) وار با مهدی هاشمی می تواند مرحمی بر دردهای مردم و بدبینی های آنها باشد.

 

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان با تاکید بر اینکه عیار قوه قضائیه در برخورد با مفسدان گردن کلفت اقتصادی همچون مهدی هاشمی مشخص می‌شود، گفت: قوه قضائیه برای صدور حکم عادلانه نباید تحت تاثیر وابستگی های مهدی هاشمی قرار بگیرد.

 

بهمئی با اشاره به اینکه اگر فرمان هشت ماده ای رهبر معظم انقلاب در خصوص مبارزه با مفاسد اقتصادی که 13 سال از صدور آن می گذرد اجرایی می شد امروز شاهد اختلاس های بزرگ مالی و ظهور مفسدان اقتصادی دانه درشت نبودیم، اضافه کرد: مسلما نباید تمام نگاهها متوجه برخوردهای دستگاهها قضا باشد چرا که ضرورت دارد ساختار اقتصادی کشور که متاسفانه به راحتی اختلاس های میلیاردی و مفاسد اقتصادی در آن روی می دهد اصلاح شود.

 

 وی با تاکید بر اینکه در نظام اسلامی برپایی قسط و عدالت نباید آقازاده بشناسد تصریح کرد: درخواست ما از رئیس قوه قضائیه و قاضی پرونده مهدی هاشمی این است که با جسارت و جرات عدالت را در مورد این پرونده اجرا کنند و البته بدانند که مردم بزرگترین پشتیبان آنها هستند.

 

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان به نقش مهدی هاشمی در جرائم کرسنت، دانشگاه آزاد و فتنه 88 اشاره کرد و گفت: پرونده مهدی هاشمی 36 زونکن است و دارای اتهامات بسیار زیاد و پیچیده است.

 

بهمئی با بیان اینکه مهدی هاشمی به جونیور اقتصاد ایران مبدل شده است اضافه کرد: جای تاسف دارد که در فضای حکومت دینی و نظام اسلامی عده ای کارشان فقط توصیه و فشار جهت نرمش در برخورد قانونی با مهدی هاشمی شده است.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار