کد خبر:۳۸۹۸۰۳
سید نظام موسوی در جمع دانشجویان:

نباید سیاست زدگی بر تشکل‌های دانشجویی حاکم باشد/ مهدی هاشمی با دریافت رشوه کرسنت را امضاء کرد

مدیر عامل خبرگزاری فارس گفت: بزرگترین فساد ملی، قرارداد کرسنت است که با قیمت پایین این قرارداد به امضاء رسید. این قرارداد شامل مسائل سیاسی، امنیتی و اقتصادی است که مهدی هاشمی رفسنجانی با دریافت رشوه این قرارداد را امضاء کرد.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سید نظام الدین عمرانی عصر امروز در همایش«بیداری دانشجویی و تمدن نوین اسلامی» در جمع دانشجویان اتحادیه جامعه اسلامی کشور در مشهد گفت: بزرگترین فساد ملی، قرارداد کرسنت است که با قیمت پایین این قرارداد به امضاء رسید. این قرارداد شامل مسائل سیاسی، امنیتی و اقتصادی است که مهدی هاشمی رفسنجانی با دریافت رشوه این قرارداد را امضاء کرد.

 

وی افزود: اولین کسی که به مقابله با این قرارداد پرداخت حجت الاسلام حسن روحانی بود که با نامه‌ای اعتراض خود را نسبت به این اقدام اعلام کرد.

 

مدیر عامل خبرگزاری فارس بیان داشت: از آنجا که این قرارداد در سازمان بازرسی مورد بررسی قرار گرفت، این قرارداد به دلیل وجود فساد مالی ملغی شد. طرف مقابل در جواب، این قرارداد را به دیوان لاهه کشاند تا بتواند از خود دفاع کند و این در حالی بود که زنگنه، مسئول عقد قرارداد با زدو بند دوباره وزیر نفت شد و این یکی از عوامل محکوم شدن ایران در این قرارداد بود.

 

موسوی در خصوص استفاده درست از رسانه‌ها گفت: اگر از رسانه‌ها درست استفاده کنیم می‌توانیم از آنها بهره‌برداری داشته باشیم. دشمن از رسانه‌ها علیه ما استفاده می‌کند و اگر ما از رسانه استفاده نکنیم آنان بر ما غلبه می‌کنند.

 

وی افزود: آمریکایی‌ها بناهای فکری و فلسفی لازم را ندارد؛ اما برای ما صورت مسئله تولید می‌کنند.

 

مدیر عامل خبرگزاری فارس در خصوص کشور آمریکا گفت: آمریکا از کشورهایی است که تاریخ ندارد و عقبه تاریخی ۳۰۰ساله آنان جنگ و کشتار است.

 

موسوی افزود: کشور آمریکا علی رغم اینکه اسطوره ندارد؛ اما اسطوره‌هایی برای آینده خلق می‌کند که وجود واقعی ندارد در صورتی که کشور ما در گذشته و معاصر دارای اسطوه‌های زیادی است.

 

وی گفت: اگر در حوزه رسانه ورود پیدا نکنیم و این عرصه را نشناسیم و با زمان حرکت نکنیم، می‌مانیم به خصوص امروز که خُرد رسانه‌ها ورود پیدا کرده‌اند.

 

مدیر عامل خبرگزاری فارس یکی از نکته‌های مهم در رسانه‌های جدید را شبکه شدن دانست و گفت: اگر می‌خواهیم در عرصه جنگ نرم ورود کنیم این شبکه‌های رسانه‌ای اثر گذارند.

 

موسوی افزود: دشمن تشکل‌های دانشجویی و رسانه‌ای را هدف قرار داده، متاسفانه دانشجویان ما علی رغم اینکه در تحلیل رشد یافته‌اند در ارائه مطالب و آوردن به سطح رسانه و تبدیل آن به دستور کار جامعه کمتر بوده‌اند.

 

وی در خصوص پرونده هسته‌ای ایران گفت: برخی می‌گویند نباید به دنبال قدرت نظامی و دفاعی باشیم، باید قدرت اقتصادی را زیاد کنیم. انرژی هسته‌ای هزینه بر است، در دو سال آخر دولت دهم مسائلی به وجود آمد که باعث فشار اقتصادی بر مردم شد که رهبر فرمودند« بروید مذاکره کنید. من به این مذاکرات خوشبین نیستم ولی این مذاکرات تجربه‌ای برای ملت ایران است».

 

مدیر عامل خبرگزاری فارس ادامه داد: آمریکایی‌ها به راحتی حاضر به دادن امتیاز نیستند، آنها با کلیت نظام مشکل دارند.

 

موسوی در خصوص اینکه تشکل‌های دانشجویی می‌توانند در انتخابات دخالت داشته باشند، گفت: انتخابات امری سیاسی است و تشکل‌های دانشجویی براساس امر سیاسی شکل گرفته‌اند که به معنای روشنگری است. تشکل دانشجویی می‌تواند در انتخابات نقش داشته باشد ولی نباید سیاست زدگی بر آنان حاکم باشد.

 

موسوی در خصوص علی مطهری گفت: مطهری خیلی وزنه علمی، سیاسی و فرهنگی نیست و حرف‌های مهم و اساسی نمی‌زند که بخواهیم به آن پاسخ دهیم.

 

وی افزود:‌ شهید مطهری یک منظومه فکری دارد ولی علی مطهری این را ندارد، شهید مطهری در برابر جریانات التقاطی می‌ایستاد.نیروهای انقلابی تاکنون به خاطر پدر شهید ایشان سکوت کرده‌اند و احترام وی نیز به عنوان یک فرزند شهید برای ما واجب است.

 

مدیر عامل خبرگزاری فارس در خصوص ادبیات رئیس جمهور در مقابل منقدان گفت: ادبیات ایشان مناسب نیست ضمن اینکه شعارشان پذیرش نقد است.

 

وی در خصوص انتقاد خبرگزاری فارس به احمدی‌نژاد گفت: دولت احمدی‌نژاد به سمتی رفت که به آرمان‌های انقلاب تطابق نداشت؛ اما واقعیت این است که کل دولت از این حرکت‌ها مصون بودند، شاید در هیچ دولتی مانند دولت نهم بدنه آن از از نیروهای حزب‌اللهی و انقلابی تشکیل نشده باشد.

وی افزود: وجود افرادی مانند رحیمی، ملک زاده و مشایی خیلی سنخیت با شعار احمدی‌نژاد نداشتند، این افراد فساد را به بدنه دولت تزریق می‌کردند.

 

مدیر عامل خبرگزاری فارس گفت: آمریکا به آسانی باج نمی‌دهد، مصر یکی از متحدان آمریکا بود که بیشترین کمک‌ها را از آمریکا دریافت کرد. «نشستن»، «قدم زدن» و «لبخند زدن» در جریان مذاکره با دشمن درست نیست، نوع نگاه مذاکره کنندگان به آمریکا باید تغییر کند، افراد چه در میدان جنگ و چه در میدان مذاکره باید به طرف مقابل به چشم دشمن نگاه کنند.

 

موسوی با اشاره به سکوت رسانه‌های آمریکا در خصوص کشته شدن سه مسلمان در آمریکا گفت: وزیر خارجه ایران هم سکوت کرد. این حادثه، از طریق شبکه‌های مجازی منتشر شد و ‌رسانه‌های داخلی ایران نیز نسبت به انتشار خبر اقدام کردند و اوباما نیز موضع گرفت. آن گاه خبرگزاری فارس با انتشار مطلبی خطاب به مقامات وزارت خارجه از آنان پرسید چرا با وجود اینکه حتی اوباما نیز در قبال این اقدام وحشیانه موضع گرفته چرا شما سکوت کرده‌ا‌ید؟!‌

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار