کد خبر:۳۸۱۱۵۰
مرکز تحقیقات امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان رتبه نخست کشور را کسب کرد
مرکز تحقیقات امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بین مراکز تحقیقاتی هم گروه خود، رتبه نخست را کسب کرد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، بر اساس اعلام دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مرکز تحقیقات امنیت غذایی این دانشگاه به ریاست دکتر لیلا آزادبخت، موفق شد در بین مراکز تحقیقاتی هم گروه در کل کشور، رتبه اول را کسب نماید.
همچنین این مرکز تحقیقات در جشنواره علوم پزشکی رازی که دوشنبه ۲۲ دیماه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، به عنوان مرکز برگزیده انتخاب گردید.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.