کد خبر:۳۸۱۲۶۳
آغاز اکران «روزگاری عشق و خیانت» از ۱۵ بهمن
فیلم سینمایی "روزگاری عشق و خیانت" به کارگردانی داود بیدل قرار است از ۱۵ بهمن در گروه آزاد اکران عمومی شود/ پخشکننده فیلم: افرادی که شعار "نه غزه و نه لبنان" سر میدادند به دیدن این فیلم بیایند!
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» محسن صادقی مدیر عامل جبرییل فیلم و پخش کننده این فیلم با اعلام این خبر افزود : قرار است از 15 بهمن این فیلم در گروه سینمایی آزاد اکران شود.
وی از افرادی که شعار نه غزه و نه لبنان را سر می دادند دعوت کرد که تا به تماشای این فیلم بنشینند.
فیلم سینمایی "روزگاری عشق و خیانت" به کارگردانی داود بیدل و به تهیه کنندگی روح الله شمقدری ساخته شده است و در ان بازیگرانی همچون شهرزاد کمالزاده، میلاد کیمرام، همایون ارشادی،نسرین مقانلو،سحر قریشی، حسن جوهرچی، جعفر دهقان، علی اوسیوند، آتش تقیپور و جمشید هاشمپور ایفای نقش می کنند.
در خلاصه داستان این فیلم امده است :
اتفاقی غیرمنتظره پروانه و دخترش آینه را غافلگیر میکند،گویا این اتفاق ریشه در گذشته پروانه دارد گذشتهای که سالها از مواجه با آن هراس داشته است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.