آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۱۳۹۶
مشاور صندوق پژوهش پارک علم و فناوری خراسان رضوی:

عرضه محصولات فرهنگی یکی از نیازهای گردشگران در بازارهای مشهد است

مشاور صندوق پژوهش و فناوری پارک علم و فناوری خراسان رضوی ضمن بیان این‌که 500 میلیارد تومان در سال گردش اقتصاد از قِبل خرید سوغاتی در مشهد رخ می‌دهد، گفت: چنانچه در بازارهای مشهد سوغاتی فکری عرضه شود، خواهید دید که چگونه این محصولات به فروش می‌رسد، زیرا امروز گرشگران به این محصولات نیازمندند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام مهذب امروز در نشست خبری در دفتر پارک علم و فناوری در مشهد گفت: کسانی که ارزش دانش، فکر، ایده و فناوری را می‌دانند حاضر خواهند بود خطر کنند و برای تبدیل شدن ایده خود به محصول، سرمایه خود را هزینه می‌کنند.

 

وی با اشاره به این‌که کشور ما در حوزه فناوری نرم نوپا است، تصریح کرد: صنعت فرهنگ، فناوری نرم است و با توجه به این‌که سرمایه‌گذاری در این بخش آورده‌های بسیاری خواهد داشت، بنابراین می‌توان در حوزه نیز سرمایه‌گذاری کنیم.

 

مشاور صندوق پژوهش و فناوری پارک علم و فناوری خراسان رضوی تعیین ارزش سرمایه فکری را در این مسیر مهم ارزیابی کرد و گفت: همان‌گونه که مشاهده می‌کنید کشورهایی که اقتصاد پر رونقی دارند کمتر وارد صنعت سخت می‌شوند و بخش مهمی از تلاش خود به صنعت نرم اختصاص می‌دهند. به گونه‌ای که آنان تکنولوژی و فکر خود را می‌فروشند.

 

حجت الاسلام مهذب ضمن بیان این‌که 500 میلیارد تومان در سال، گردش اقتصاد از قِبل خرید سوغاتی در مشهد رخ می‌دهد، خاطرنشان کرد: چنانچه در بازارهای مشهد سوغاتی فکری عرضه شود خواهید دید که چگونه این محصولات به فروش می‌رسد زیرا امروز گرشگران به این محصولات نیازمندند.

 

مشاور صندوق پژوهش و فناوری پارک علم و فناوری خراسان رضوی ضمن اشاره به این‌که یکی از ابزارهایی که می‌تواند این سرمایه گذاری را تسهیل کند ایجاد صندوق نوآوری و شکوفایی است، خاطرنشان کرد: امید است با اطلاع رسانی بیشتر بتوانیم از ظرفیت چنین صندوق‌هایی بهره ببریم.

 

سالانه نیم درصد از بودجه پارک علم و فناوری باید به صندوق نوآوری و شکوفایی تخصص یابد

 

وی با بیان این مطلب که سالانه نیم درصد از بودجه پارک علم و فناوری باید به صندوق نوآوری و شکوفایی تخصص یابد، یادآور شد: یکی از اتفاقاتی که باید در حوزه این صندوق‌ها رخ دهد این است که پنج درصد از اعتبارات و بودجه‌های دو صندوق سرمایه گذاری فناوری دولت به این صندوق اختصاص یابد تا این صندوق‌ها بتوانند با دریافت این اعتبار مشکلات موجود در این حوزه را مرتفع کنند.

 

در ادامه این نشست موسوی، مدیر مرکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد ضمن بیان این خبر که زمینه برای حمایت از فناوران و پژوهشگران فراهم شده است، خاطرنشان کرد: یکی از صندوق‌هایی که در حال حاضر ایجاد شده است صندوق حمایت از پتروشیمی و نفت است که این صندوق می‌تواند زمینه را برای حمایت از افراد متقاضی فراهم کند.

 

وی ضمن بیان این موضوع که این صندوق دارای یک شعبه در دانشگاه فردوسی و یک شعبه در پارک علم و فناوری استان است، تصریح کرد: این صندوق می‌تواند تا سه درصد از هزینه‌های طرح‌های پژوهشی خراسان رضوی را تامین کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار