آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۵۵۰۳
رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی:

«تدکس» بستری برای نفوذ نیست؛ بستری برای ایده پردازی است

رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی با بیان این نکته که نشست‌های «تد» نخستین بار در سال ۱۹۸۴ در کشور آمریکا برگزار شد، گفت: متاسفانه برخی به نادرست تصور می‌کنند این نشست‌ها بستری برای نفوذ است در صورتی که این گونه نیست. در واقع «تد» محفلی برای طرح ایده و ایده پردازی می‌باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشج از مشهد، سیدحسن علم‌الهدایی شب گذشته در نخستین تدکس فردوسی مشهد که در هتل پارس این شهر برگزار شد، گفت: در زندگی هزاران فرصت انتخاب برای انسان به وجود می‌آید و در این هزاران انتخاب ممکن است تنها یک انتخاب، انتخابی بزرگ و سرنوشت ساز باشد.

 

رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی در ادامه نخستین ویژگی یک مدیر را کیفیت تجربه دانست و تصریح کرد: با توجه به این‌که به عقیده مک لوهان دنیای امروز تبدیل به یک دهکده جهانی شده است، بنابراین انسان‌ها به راحتی می‌توانند با استفاده از رسانه‌هایی همچون تلوزیون و به ویژه فضای مجازی با دیگر انسان‌های کره زمین ارتباط گیرد.

 

وی آموزش را به دو دسته رسمی و غیر رسمی تقسیم و بیان کرد: امروز نقش آموزش‌های غیر رسمی در دنیا بالا رفته که این آموزش‌ها به وسیله موبایل، تلوزیون و فضای مجازی صورت می‌گیرد.

 

علم الهدایی برگزاری مراسم «تد» را یکی دیگر از روش‌های آموزشی غیر رسمی خواند و تصریح کرد: این همایش‌ها با هدف استفاده از تجربیات، ایده‌ها، موفقیت‌های نخبگان، کارآفرینان و سرمایه گذاران برگزار می‌شود به گونه‌ای که افراد نخبه و کارآفرین تجربیات خود را در اختیار شرکت کنندگان «تد» قرار می‌دهند تا دیگران با استفاده از این تجربه‌ها، کمتر مرتکب خطا شوند.

 

رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی با یادآوری این نکته که این نشست‌ها نخستین بار در سال ۱۹۸۴ در کشور آمریکا برگزار شد، خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی به نادرست تصور می‌کنند این نشست‌ها بستری برای نفوذ است در صورتی که این گونه نیست. در واقع «تد» محفلی برای طرح ایده و ایده پردازی می‌باشد.

 

وی در ادامه بر نقش رسانه‌ها در فرهنگ سازی تایده پردازی تاکید و خاطرنشان کرد: با توجه به این‌که نه تنها افراد عادی بلکه حتی جمع کثیری از دانشگاهیان ما با «تد» آشنا نیستند، رسانه‌ها می‌توانند به این بحث ورود و در این زمینه فرهنگ سازی کنند.

 

علم الهدایی در بخش دیگری از سخنان ضمن گلایه از دانشگاه‌ها تصریح کرد: کتاسفانه دانشگاه‌های ما بستری برای ایده پردازی و ایده مداری را فراهم نمی‌کنند به همین دلیل بسیاری از دانشجویان نمی‌دانند چگونه باید ایده سازی و آن ایده را مطرح و در نهایت عملیاتی کنند.

 

رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی با بیان این مطلب که یک ریاضی دان غربی گفته است «انسان باید حتی پس از خواندن یک خبر ایده بگیرد»، بر آموزش ایده پردازی تاکید کرد و یادآور شد: سعی خواهیم کرد حداقل سالی یک بار اقدام به برگزاری «تد» کنیم.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار