کد خبر:۵۱۳۰۶۰

کسب رتبه‌های اول و دوم شرکت‌های پارک علم و فناوری خراسان رضوی در جشنواره ملی شیخ بهایی

رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی از کسب رتبه‌های اول و دوم شرکت‌های پارک علم و فناوری استان در جشنواره ملی شیخ بهایی در بخش طرح کسب و کار خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حسن علم الهدایی امروز در نشست خبری برگزیدگان خراسان رضوی در جشنواره شیخ بهایی که در دفتر پارک علم و فناوری خراسان رضوی برگزار شد، گفت: جشنواره شیخ بهایی از سال 83 شروع به کار کرد و در سال 95 دوازدهمین دوره در اردیبهشت ماه در اصفهان برگزار شد.

 

وی ضمن بیان این مطلب که این جشنواره در دو بخش مسابقه‌ای و فن آفرینی شرکت‌های نوپا و دانش بنیان برگزار شد، افزود: سال 2017 شهر مشهد به عنوان شهر فرهنگی جهان اسلام مطرح می‌شود و جلساتی در حال برگزاری است که چنانچه زمینه‌ فراهم شود سال آینده این جشنواره را در مشهد برگزار کنیم.

 

رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی با اشاره به این‌که در این دوره در سطح ملی 19 طرح کسب و کار وجود داشت، تصریح کرد: در بخش طراحان کسب و کار شرکت‌های مشهدی‌ رتبه‌های اول و دوم را از آن خود کردند.

 

علم الهدایی در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: هر اندازه اساتید دانشگاه از لابه لای مقالات، کتابخانه‌ها و مجلات بیرون آیند و وارد عمل و کاربرد شوند هم موفقیت‌ها افزایش خواهند یافت و هم خلق ثروت صورت خواهد گرفت.

 

وی در پایان از تمامی نخبگانی که جهت ایجاد شرکت توانایی دارند دعوت به کار کرد و یادآور شد: تمامی افراد در تمامی رشته‌های علوم انسانی و فنی و مهندسی که می‌توانند با احداث شرکت‌های دانش بنیان نوپا وارد عرصه‌های کسب و کار و عرصه‌های دانشی شوند، دعوت به کار می‌کنم.

 

در ادامه این نشست تعدادی از شرکت‌های دانش بنیان پارک علم و فناوری خراسان رضوی که در جشنواره ملی شیخ بهایی موفق به کسب رتبه‌های برتر شدند به معرفی شرکت‌های خود پرداختند.

 

مسعود علیزاده، مدیر عامل شرکت دانش بنیان دنا پارس آژند؛ تصریح کرد: ایده اصلی طرح ما تولید قیر با کاهش تصادفات رانندگی، کاهش مصرف قیر، کاهش آلاینده‌های زیست محیطی و استفاده از لاستیک‌های مستعمل است.

 

وی تولید محصول شرکت دنا پارس را محصولی منحصر به فرد خواند و گفت: البته برخی از کشورها توانسته‌اند لاستیک‌هایی با قیرهای ترکیبی بسازند؛ اما ما با استفاده از لاستیک‌های مستعمل توانستیم آسفالت پلاستیکی تولید کردیم.

 

علیزاده با اشاره به این‌که این کار هزینه راه سازی را کاهش می‌دهد؛ تصریح کرد: این لاستیک‌ها در شهر مشهد استفاده شده و آثار مثبتی داشته است.

 

مدیرعامل شرکت دنا پارس آژند ادامه داد: آسفالت محصولی است که در کشورهای دنیا انجام می‌شود؛ اما با استفاده از لاستیک خیر. این کشورها تنها توانسته‌اند حدود 16 درصد از لاستیک در تولید این آسفالت بهره گیرند؛ اما کاری که ما انجام دادیم این است که از پودر لاستیک در بالا بردن کیفیت آسفالت استفاده کردیم.

 

وی ضمن بیان این مطلب که این طرح امروز به مرحله تجاری سازی رسیده است، بیان داشت: امید است در مشهد به عنوان یک طرح ملی که برای نخستین بار است در حال انجام می‌باشد، صورت گیرد. البته در حال حاضر در شیراز مشابه این کار را با مواد خارجی انجام شده است که نتیجه آن قیمت بالا و وابستگی به خارج از کشور است؛ اما ما بر اساس دانش فنی بومی این کار را انجام می‌دهیم که این امر توجه به اقتصاد مقاومتی را نیز در بر دارد.

 

علیزاده در ادامه سخنان خود ضمن بیان این نکته که از دوره دانشجویی بر روی این امر کار می‌کردیم، خاطرنشان کرد: البته در آن دوره در قالب پایان نامه‌ای و آزمایشگاهی بر روی این موضوع کار می‌کردیم؛اما با همکاری پارک علم و فناوری خراسان رضوی این را به مرحله عمل رساندیم و با افزودنی‌ها توانستیم فرمول مناسب را به دست آوریم.

 

وی در پایان تاکید کرد: و امروز به محصولی دست یافته‌ایم که بومی است و هم دارای طول عمر بالایی است و هم منجر به کاهش آلودگی محیط زیست می‌شود.

 

در ادامه محمدعلی چمنیان، مدیر عامل شرکت نیان الکترونیک با بیان این مطلب که شرکت نیان رتبه اول فن آفرینی رشد یافته در جشنواره شیخ بهایی را از آن خود کرده است، بیان داشت: زمینه فعالیت این شرکت تولید مبدل‌های الکترونیکی است و بیشتر در حوزه مخابرات به فعالیت می‌پردازد.

 

وی ضمن اشاره به این مطلب که این شرکت به صورت مستقیم برای 400 نفر کار ایجاد کرده است، گفت: در حال حاضر در بازار داخل در سال گذشته 580 میلیارد ریال و در بازار منطقه حدود 200 هزار میلیارد دلار فروش داشته‌ایم و در حال حاضر قردادهایی با کشور عمان را منعقد کرده‌ایم.

 

در ادامه فرشیدیان، مدیرعامل شرکت طاها قالب توس و دارنده رتبه دوم فن آفرینی رشد یافته جشنواره ملی شیخ بهایی تصریح کرد: از سال 79 در زمینه تولید قالب‌های فلزی خاص شروع به کار کردیم و سال 86 اولین مبدیل حرارتی صفحه‌ای وارد شرکت شد.

 

وی با اشاره به این موضوع که امروز دارای بیش از 100 پرسنل هستیم، تاکید کرد: دستگاهی که ساخته‌ایم در بحث نفت، گاز، پتروشیمی، صنایع غذایی و دارویی کاربرد دارد.

 

فرشیدیان یادآور شد: زمانی که تحریم‌ها در سال 88 آغاز شد و این مبدل‌ها وارد ایران نشدند ما توانستیم با توجه به دانشی که دست یافته‌ایم، اقدام به ساخت این مبدل‌ها کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار