فاطمه راکعی، دبیرکل زنان نواندیش در گفتگو با خبرنگار سیاسی«خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه جلسات شورای مرکزی و نشستهای ماهانه تشکل مطبوعش با نگاه به مسائل مهم روز به صورت منظم برگزار میشود، اظهار داشت: تاکنون چندین نشست حقوقی، اجتماعی و سیاسی در حوزه زنان برگزار کردهایم و نشستهایی نیز با شورای همگرایی زنان داشتهایم.
وی از تشکیل شعب استانی زنان نواندیش در تمامی استانهای کشور خبر داد و افزود: از ماهها پیش جمعیت برای تشکیل شعب استانی خود در تمامی استانها مبادرت ورزید و خوشبختانه توانستیم این کار را انجام بدهیم و تاکنون نیز نمایندگانمان را تعیین کردهایم و احکام صادر شده برای آنان را به فرمانداریها واستانداریها ارجاع دادهایم.
وی گفت: نخستین نشست استانی جمعیت زنان نواندیش چند هفته گذشته برگزار شد و نتایج بسیار موفقیت آمیزی داشت و این مسئله نیز برای زنان خوشحال کننده است.
راکعی با بیان اینکه ما معتقدیم زنان نواندیش و مسلمان اکثریت زنان آگاه کشور را تشکیل میدهند، تصریح کرد: ما به همت این زنان آگاه میتوانیم بسیاری از کارهای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی را در جامعه انجام بدهیم.
وی در حال حاضر یکی از مهمترین مسائل را در حیطه انتخابات عنوان کرد و ادامه داد: متاسفانه تاکنون زنان نتوانستهاند در حوزههای سیاسی، رسمی و قانونی به صورت جد وارد شوند و درصد مشارکت آنان از ۵ درصد بیشتر نیست و زنان به عنوان نیمی از جمعیت کشور انتظار اشغال نیمی از کرسیهای مجلس، شوراها و کابینه دولتهای مختلف را دارند و عمیقاً نیز این مسئله را دنبال میکنیم چرا که میخواهیم در سرنوشت سیاسی و اجتماعی کشور تاثیر داشته باشیم.
دبیرکل جمعیت زنان نواندیش در ادامه به بروز چهره تنفرآمیز برخی تودههای خشونت گرا در حیطه مقدس اسلام اشاره کرد و گفت: رئوفت و مهربانی دین اسلام و پیامبرش برکسی پوشیده نیست و ما درصدد هستیم تا این چهره مقدس و ناب را به دنیا معرفی کنیم؛ مبارزه فرهنگی در پیش داریم که زنان باید پرچمدار آن باشند.
وی اظهار داشت: ما در این زمینه برنامههای زیادی تدوین کردهایم و در انتخابات جدید نیز انتظار داریم که بتوانیم حداقل به حدود ۳۰ درصد از سهم مشارکت زنان در فعالیتهای سیاسی و قانونی دست پیدا کنیم و انتظار داریم که در کلیه لیستهای اصلاح طلبان حداقل سی درصد از کاندیداها را زنان تشکیل بدهند.
راکعی با بیان اینکه تشکل متبوعش اخیراً به شورای هماهنگی جبهه اصلاحات ملحق شده است، درباره درخواست حزب ندای ایرانیان به این شورا گفت: این درخواست در دست بررسی است و اگر این حزب اصلاح طلب باشد و بعد از مطالعه اساسنامه و مرامنامه آن در صورتی که بتواند رأی اکثریت را به دست آورد مانعی برای حضور در شورای هماهنگی وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: ما تضادی با گروههای دیگر نداریم و به صورت جد فعالیتهایمان را برای انتخابات با شورای هماهنگی اصلاحات تطبیق خواهیم داد.