به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد شهرکرد، مجله میکروب شناسی مواد غذایی که توسط دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد شهرکرد بعنوان تنها نشریه تخصصی در زمینه میکروبیولوژی مواد غذایی به چاپ می رسد موفق به کسب رتبه علمی-پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری شد.
مهدی رئیسی، مدیر مسئول مجله گفت: این نشریه قبلاً با نام پژوهش های نوین دامپزشکی چاپ می شد و براساس آئین نامه وقت وزارت علوم مبنی بر تخصصی شدن مجلات، به میکروب شناسی مواد غذایی تغییر نام داده است.
وی افزود: در حال حاضر 10 نفر از اساتید دانشگاه های مختلف عضو هیأت تحریریه مجله هستند که پنج نفر دارای رتبه استادی شامل گیتی کریم، ناهید رحیمی فرد، مهرداد قوامی، شهرام شکر فروش و محمدرضا محزونیه و پنج نفر دارای رتبه دانشیاری شامل مهدی رئیسی، ابراهیم رحیمی، امیرشاکریان، افشین جوادی و مجتبی بنیادیان می باشند.
خاطرنشان می شود: مجله میکروب شناسی مواد غذایی در حال حاضر در پایگاه های اطلاعاتی داخلی و بین المللی از جملهSID ، Magiran، Index Copernicus و DRJI نمایه می شود و مراحل نمایه سازی آن در سایر پایگاه های معتبر بین المللی در حال انجام است.