آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۲۵۳۳

کسب رتبه علمی پژوهشی مجله میکروب‌شناسی مواد غذایی دانشگاه آزاد شهرکرد از کمیسیون نشریات وزارت علوم

مجله میکروب شناسی مواد غذایی دانشگاه آزاد شهرکرد از کمیسیون نشریات وزارت علوم رتبه علمی پژوهشی را کسب کرد.
کسب رتبه علمی پژوهشی مجله میکروب‌شناسی مواد غذایی دانشگاه آزاد شهرکرد از کمیسیون نشریات وزارت علوم

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد شهرکرد، مجله میکروب شناسی مواد غذایی که توسط دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد شهرکرد بعنوان تنها نشریه تخصصی در زمینه میکروبیولوژی مواد غذایی به چاپ می رسد موفق به کسب رتبه علمی-پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری شد.  

 

مهدی رئیسی، مدیر مسئول مجله گفت: این نشریه قبلاً با نام پژوهش های نوین دامپزشکی چاپ می شد و براساس آئین نامه وقت وزارت علوم مبنی بر تخصصی شدن مجلات، به میکروب شناسی مواد غذایی تغییر نام داده است.

 

وی افزود: در حال حاضر 10 نفر از اساتید دانشگاه های مختلف عضو هیأت تحریریه مجله هستند که پنج نفر دارای رتبه استادی شامل گیتی کریم، ناهید رحیمی فرد، مهرداد قوامی، شهرام شکر فروش و محمدرضا محزونیه و پنج نفر دارای رتبه دانشیاری شامل مهدی رئیسی، ابراهیم رحیمی، امیرشاکریان، افشین جوادی و مجتبی بنیادیان می باشند.

 


خاطرنشان می شود: مجله میکروب شناسی مواد غذایی در حال حاضر در پایگاه های اطلاعاتی داخلی و بین المللی از جملهSID ، Magiran، Index Copernicus و DRJI نمایه می شود و مراحل نمایه سازی آن در سایر پایگاه های معتبر بین المللی در حال انجام  است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار