کد خبر:۳۸۳۰۸۹
به همت بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور بیرجند؛ 

دانشجویان دانشگاه پیام‌نور بیرجند به اردوی زیارتی مشهد مقدس اعزام شدند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور بیرجند گفت: تعداد ۴۰ نفر از برادران دانشگاه پیام‌نور بیرجند شب گذشته به اردوی زیارتی سیاحتی مشهد مقدس اعزام شدند. 

محسن اکبرپور در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، با ببان اینکه دانشجویان دانشگاه پیام‌نور بیرجند به اردوی زیارتی مشهد مقدس اعزام شدند، گفت: در این اردوی دو روزه تعداد ۴۰ نفر از برادران فعال در عرصه فرهنگی دانشگاه و بسیج دانشجویی دانشگاه حضور دارند.

 

وی با اشاره به اینکه این اردوی زیارتی با همکاری مسئولان دانشگاه صورت گرفته است، افزود: همکاری مسئولان دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی با بسیج دانشجویی دانشگاه در اجرای برنامه‌های فرهنگی، هنری و مذهبی و سایر برنامه‌های این تشکل قابل تقدیر است.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بیرجند با اشاره به اینکه تعداد ۴۵ نفر از خواهران دانشگاه نیز روز جمعه سوم بهمن به اردوی زیارتی مشهد اعزام خواهند شد، تصریح کرد: بعد از بازگشت برادران از اردو، تعداد ۴۵ نفر از خواهران به اردوی مشهد اعزام می‌شوند.

 

اکبرپور هدف از برگزاری این اردو را ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان و به نوعی تقدیر از فعالیت چند ساله آن‌ها در دانشگاه عنوان کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار