به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، صدوق معاون سابق سازمان محیط زیست در نخستین جشنواره رسانه های شهری با موضوع آلودگی هوا با اشاره به وضعیت ناهنجار آلودگی هوا در تهران از سال 73 که تاکنون نیز ادامه دارد گفت: سال 73 هوای تهران در وضعیت بسیار نامطلوبی از نظر آلودگی هوا به سر می برد که به همین دلیل بسیاری از اساتید دانشگاه در پارک شهر تجمع کردند و در قالب بیانیه ای خواستار رسیدگی به وضعیت آلودگی هوای تهران از دولت شدند و آن روز که 29 دی ماه بود از آن پس به عنوان روز هوای پاک نامیده شد.
معاون سابق سازمان محیط زیست تصریح کرد: حدود بیست سال از آن روز می گذرد اما اگر بخواهیم با یک نگاه جمع بندی به آن نگاه کنیم می بینیم که هنوز اندرخم یک کوچه ایم و رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست هنوز پس از بیست سال در این روز حرکت نمادین انجام می دهند و یا از آموزش و پرورش می خواهیم مدارس پیش دبستانی و دبستان را برای دادن شعار هوای سالم حق ماست مهیا کنند و در واقع راهکار عملی اتفاق نمی افتد.
وی افزود: به عقیده من باید مدیریت آلودگی هوا به شهرداری ها سپرده شود و شهرداری ها موظف باشند برای آلودگی هوا اقدام کنند چرا که سازمان محیط زیست باید یک نقش نظارتی داشته باشد.
صدوق در ادامه بیان داشت: سازمان محیط زیست با 5000 نیرو چگونه می خواهد مساحت یک میلیارد و 640 کیلومتر مربعی را حفظ کند.
وی ادامه داد: زمانی ما 6 شهر آلوده داشتیم اما کم کم به 10 شهر رسید و متاسفانه هنوز هم اقدام عملی صورت نگرفته اگرچه مطالعات کتابخانه ای بسیار خوب است اما راهکار عملی هرگز محقق نشده است.
16 دستگاه متولی آلودگی هوا داریم اما هیچ کدام تمکین نمی کنند
معاون سابق سازمان محیط زیست اظهار داشت: از سوی دیگر طرح جامع پیاده کردیم که همگی به عنوان طرح های کتابخانه ای خوب بودند اما راهکار اجرایی را برای ما به دنبال نداشت و اکنون 16 دستگاه متولی آلودگی هوا داریم و هیچ کدام نیز تمکین نمی کنند.
توقف شماره گذاری 5 خودرویی که تولید نمی شدند فقط یک مانور است
صدوق خاطر نشان کرد: توقف شماره گذاری پنج خودرو که تولید هم نمی شدند بیشتر فقط یک مانور است و هیچ کدام از خودروهای تولیدی در حال حاضر حتی صفر نیز استاندارد نیستند.