آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۴۱۱۲
یک راوی دوران دفاع مقدس مطرح کرد:

پیدا کردن نامه شهیدی که نحوه شهادتش را در آن نوشته بود

یک راوی دوران دفاع مقدس به پیدا کردن نامه‌ای از یک شهید در منطقه حمیدیه اشاره کرد و گفت: در تعمیراتی که بر روی سقف سوله‌های این منطقه انجام دادیم نامه‌ای از یک شهید پیدا کردیم که نحوه شهادت خود را توضیح داده بود و این نشان می‌دهد .......

به گزارش خبرنگاراعزامی«خبرگزاری دانشجو» به مناطق عملیاتی جنوب، هادی نعمتی شب گذشته در مراسم رزمایش «معبر عشق» در پادگان حمیدیه اهواز در جمع دانشجویان دانشگاه فردوسی گفت: شهدا در حقیقت بهترین انسان‌های روی زمین بودند، زیرا امر فرمانده خود را اطاعت و وارد جبهه‌های حق علیه باطل شدند.

 

وی ادامه داد: انسان باید بداند برای چه به این دنیا آمده است و تکلیف خودش را با این دنیا بداند، کاری که مردان خدا انجام می دهند و راه خود را با این تعیین تکلیف روشن می‌کنند.

 

نعمتی در ادامه به رزمایش معبر عشق اشاره داشت و خاطر نشان کرد: رزمایش معبر عشق تداعی کننده شب‌های قبل از عملیات است، آن هنگام که سربندها را بر سر می گذاشتند، حنابندان کرده و در مراسم وداع از دنیا شرکت می کردند.

 

این راوی دوران دفاع مقدس متذکر شد: باید امروز خود را جای همان جوان‌ها بگذارید و حس کنید بنا است از معبر عشق عبور کنید، برای عبور از این معبر، سربندها را ببندید و وداع با دلبستگی‌ها را امتحان کنید.

 

وی به شرایط رزمندگان دوران دفاع مقدس پس از عملیات اشاره کرد و بیان داشت: در عملیات پس از رسیدن به نقطه رهایی و آغاز آن شرایط، برای هر کدام از افراد به نحوی سرنوشت رقم می‌خورد به نحوی که پس از عملیات عده ای قطع عضو، برخی به شهادت، تعدادی اسیر و در نهایت جمعی نیز سالم به عقب باز می‌گشتند.

 

این رزمنده دوران دفاع مقدس ادامه داد: برای بسیاری از رزمندگان پس از عملیات و اعلام نتیجه و نبود دوستانی که تا آن شب و لحظاتی گذشته در کنارشان بودند و اکنون از سرنوشت آن‌ها خبری نیست و یا به شهادت رسیده اند بسیار سخت بود.

 

نعمتی عشق به جهاد در راه خداوند را در میان جوانان و رزمندگان دوران دفاع مقدس بی اندازه بالا دانست و متذکر شد: مجید اصلی، جوان 19 ساله ای بود که تحت هیچ شرایطی جبهه را رها نکرد تا این که به فیض بزرگ شهادت نایل آمد.

 

وی به اصرار این شهید به حضور در جبهه ها اشاره داشت و گفت: شهید اصلی آن فردی است که پس از عقد کردن همسر خود به جبهه بازگشت، پس از مجروحیت دوباره به جبهه بازگشت تا این که پای او قطع شد و باز هم به جبهه آمد تا این که به شهادت رسید.

 

این راوی دوران دفاع مقدس متذکر شد: شهید اصلی در برابر این سوال ما که چرا بازگشتی و استراحت نکردی؟ برای دشمن رجز می‌خواند و می‌گفت حضرت عباس(ع) با دو دست قطع شده کار را رها و به استراحت پرداخت؟

 

این رزمنده دوران دفاع مقدس شوخ طبعی را از خصوصیات بارز رزمندگان دفاع مقدس دانست و افزود: شهید اصلی رزمنده ای بسیار شوخ طبع بود؛ اما به جای جایش بسیار اهل عبادت و خلوت‌های شبانه بود به خوبی به خاطر دارم خبر قطع شدن پای او را که شنیدم به سمت وانتی که وی را به عقب منتقل می‌کرد رفتم او را دیدم در حال خنده به وی گفتم مجید چرا می خندی؟ گفت ببین پایم چقدر زیبا شده چگونه رنگی شده است.

 

وی در ادامه بابیان این نکته که سربازان امام خمینی (ره) راه یک ساله را یک شبه پشت سر گذاشتند خاطر نشان کرد: سربازان خمینی(ره) در حقیقت راه یک ساله را یک شبه گذراندن، البته این را باید دانست کاری که این جوانان انجام دادند کاری بزرگ و خدایی بود، سختی‌هایی که این بچه ها تحمل کردند راه رهایی آنان را هموار کرد.

 

این رزمنده دوران دفاع مقدس به بیانات امام خمینی(ره) اشاره کرد و گفت: امام خمینی(ره) در سخنان خود بسیار بر تزکیه نفس اهمیت می‌دادند و بر این نکته تاکید داشتند که در صورت داشتن تزکیه نفس، دیگر دنیا برای انسان تنگ و کوچک می‌شود.

 

نعمتی در ادامه رزمندگان دوران دفاع مقدس را دارای اخلاقی کریمانه دانست و افزود: شهدای دوران دفاع مقدس افرادی بودند که در زندگی، نفس خود را سرکوب کرده و توانستند خود را یک شبه به مقام شهادت برسانند.

 

وی در پایان به پیدا کردن نامه ای از یک شهید در منطقه حمیدیه اشاره کرد و گفت: در تعمیراتی که بر روی سقف سوله‌های این منطقه انجام دادیم نامه ای از یک شهید پیدا کردیم که نحوه شهادت خود را توضیح داده بود و این نشان می‌دهد جوانان و مردان این سرزمین در دوران دفاع مقدس خود را تا چه مرحله ای بالا بردند که نحوه شهادتشان را به آن‌ها اطلاع می‌دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار