کد خبر:۳۸۴۲۱۹
طی حکمی؛

سرپرست دانشگاه جهرم منصوب شد

محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، طی حکمی دکتر مسعود نادریان جهرمی را به سمت سرپرست دانشگاه جهرم منصوب کرد.
سرپرست دانشگاه جهرم منصوب شد

به گزارش گروه دانشگاه«خبرگزاری دانشجو»، در حکم دکتر فرهادی خطاب به دکتر نادریان جهرمی آمده است: امید است باجلب مشارکت مسئولان استان و استفاده از ظرفیت‌های خیرین، ماموریت و وظایف سرپرستی دانشگاه جهرم را برپایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های مصوب به انجام رسانید.

 

ضروری است در حفظ بیت المال و اعمال سیاست‌های موثر به منظور صرفه جویی در هزینه‌های غیر ضروری و تقویت نظم و انضباط اداری و رعایت دقیق مقررات مالی و استفاده بهینه از کمک‌های مردمی کوشا باشید.
همچنین وزیر علوم در نامه جداگانه‌ای از خدمات دکتر غلامرضا رحیمی سرپرست سابق دانشگاه جهرم در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

 

گفتنی است دکتر مسعود نادریان جهرمی دارای دکترای تربیت بدنی گرایش مدیریت و برنامه ریزی و دانشیار رشته تربیت بدنی دانشگاه اصفهان است و از سوابق اجرایی وی می‌توان به ریاست دانشگاه جهرم در سالهای ۸۹ – ۸۶، معاون آموزشی دفتر تحقیقات و آموزش سازمان تربیت بدنی کشور، رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه اصفهان، رئیس دوره شبانه دانشگاه اصفهان و مدیریت اداره تربیت بدنی این دانشگاه اشاره کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار