کد خبر:۳۸۵۲۱۵
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی خراسان شمالی:

سکوت خبری در پرونده آقازاده ما را نگران کرده است

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی خراسان شمالی گفت: متاسفانه روند رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی بسیار طولانی شده و همچنین فقدان هرگونه خبری از روند بررسی پرونده ما را بیشتر نگران کرده است.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشجویان بیدار، جواد پاک، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی خراسان شمالی گفت: جنبش دانشجویی بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب معتقد است، مبارزه مؤثر با «فقر و فساد و تبعیض» مقدمه عدالت گستری در هرجامعه انسانی است.

 

وی تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که هر جامعه ای را به انزوا ونابودی می کشاند، فساد در آن جامعه است و در جهت تحقق عدالت اجتماعی از همه بدتر از و خطرناک تر و مضرترفساد مالی است.

 

مقام معظم رهبری در 100 دیدار خود مبارزه با فساد اقتصادی را گوشزد کرده اند

 

این فعال دانشجویی ادامه داد: مقام معظم رهبری در ۱۰۰ دیدار که با اقشار مختلف داشتند نسبت به این مسئله هشدار داده اند که یکی از مصادیق عدالت، مبارزه‌ی با فساد مالی و اقتصادی است.

 

وی با اشاره به اینکه این مبارزه باید جدی گرفته شود، گفت: قوه قضائیه در پرونده اخیر اقای رحیمی نشان داد در برخورد با مفاسد افتصادی بسیار جدی است.

 

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی خراسان شمالی تصریح کرد: با این حال متاسفانه روند رسیدگی به پرونده آقای مهدی هاشمی بسیار طولانی شده و همچنین فقدان هرگونه خبری از روند بررسی پرونده ما را بیشتر نگران کرده است.

 

قوه قضائیه با این آقازاده نیز طبق فرمان 8 ماده ای رهبر معظم انقلاب مانند بقیه رفتار کنند

 

پاک خاطرنشان کرد: ازمسئولان قوه قضاییه انتظار می رود در رابطه با پرونده وی نیز همچون سابق  با صلابت و جدیت پیگیر بوده و دچار هیچ تساهل و مصلحت اندیشی نشوند و با این آقازاده طبق فرمان 8 ماده ای رهبر معظم انقلاب مانند بقیه رفتار کنند.

 

وی تاکید کرد: برخورد مناسب با این پرونده قلب آحاد ملت و دانشجویان را که نسبت به جدیت نظام در برخورد با مفاسد اقتصادی و گسترش عدالت اجتماعی ایمان دارند استوار و محمکم تر می سازد.

 

تقاضا داریم روند دادگاه تسریع شده و اخبار به طور منظم به گوش مردم برسد

 

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی خراسان شمالی ادامه داد: از ریاست قوه قضائیه خواشمندیم دستور فرمایید روند دادگاه تسریع شده و اخبار جلسات مانند پرونده ۳۰۰۰ میلیاردی، به صورت منظم هر جلسه توسط سخنگو به سمع و نظر عموم مردم برسد.

 

قانون منع توهین به مقدسات ادیان الهی را در دنیا پیگیری کنید

 

پاک گفت: از آن قوه تقاضا می‌شود جهت جلوگیری از اهانت مجدد به ساحت مقدس پیامبر اعظم (ص) «قانون منع توهین به مقدسات ادیان الهی» با همت شما در جهان مطرح و پی گیری شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار