آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۵۶۶۸

مجازات عاملان مواد مخدر بايد تشديد شود

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اينكه قانون‌گذاران در رابطه با مجازات عاملان مواد مخدر در كشور كم كاري كرده اند، تاكيد كرد: مجازات عاملان مواد مخدر بايد تشديد يابد.
مجازات عاملان مواد مخدر بايد تشديد شود

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، ابوذر ندیمی اظهار داشت: در بحث مواد مخدر بايد به چند موضوع اساسي توجه داشت. نخست اينكه آيا افراد معتاد، بيمار يا مجرم به شمار مي‌روند؟ اگر بيمارند بايد نسبت به آنها رافت داشت؟ يا در شدت برخورد با آنها متفاوت عمل كرد؟ در كل برخورد با معلول و علت تعريف‌هاي متفاوتي دارد. اين موضوع بايد ابتدا براي مردم شفاف شود تا بهتر بتوان در راستاي مبارزه با مواد مخدر و پيشگيري از اعتياد گام ‌هاي موثر برداشت.

 

نماينده مردم لاهيجان با تاكيد بر انسداد هرچه بيشتر و بهتر مرزهاي ورودي مواد مخدر به كشور تصريح كرد: مجازات‌ها براي عاملان اصلي توزيع، ترانزيت و فروش مواد مخدر به اندازه كافي نيست و لازم است مجازات‌ها در حوزه مواد مخدر همچون مجازات‌هاي قاچاق كالا و ارز در كشور توسعه يابد.

 

وي با بيان اينكه قانون‌گذاران در رابطه با مجازات عاملان مواد مخدر در كشور كم كاري كرده‌اند، افزود: بايد به موضوعات اقتصادي، اجتماعي، سياسي و فرهنگي در رابطه با موضوع اعتياد در كشور بيشتر پرداخت. موضوع مواد مخدر با مفاسد ديگري همچون انواع بزهكاري و آسيب‌هاي اجتماعي همراه است و در صورتي كه به درستي به آن پرداخته نشود و راهكارهاي مناسب را براي پيشگيري از آن را به كار نبريم، با مشكلات زيادي مواجه خواهيم شد كه رفع آنها زمان و هزينه زيادي را در پي دارد.

 

ندیمی عنوان داشت: تاكنون برخورد با خاطيان در حوزه مواد مخدر و اقدامات انجام گرفته در انسداد مرزها مكفي نبوده و لازم است قوانين در اين رابطه بازنگري شود.

 

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اينكه محدود كردن مبارزه با مواد مخدر و پيشگيري از اعتياد توسط يك يا دو ارگان در كشور نتيجه بخش نيست، گفت: اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر و استمداد از همه مردم و سازمان‌هاي دولتي و غير دولتي جهت پيشگيري از اعتياد يكي از راهكارهاي مناسب در اين رابطه است؛ البته بايد در راستاي اين مبحث آگاهي و دانش مردم را به ويژه در رابطه با انواع مخدرهاي صنعتي كه برخي جوانان و نوجانان را درگير خود ساخته است، ارتقاء داد.

 

نماينده مردم لاهيجان ادامه داد: مخدرهاي صنعتي امروز با رنگ و لعاب‌هاي جذاب و با القاب فريبنده در كمين افراد جامعه قرار گرفته و ممكن است بسياري از جوانان به بهانه‌هاي مختلف به پيشنهاد ديگران معتاد شوند و آن هم اعتيادي كه بسيار خانمان سوزتر از اعتياد به مواد مخدر سنتي است.

 

وي زيبايي و لاغري را از جمله القاب مخدرهاي صنعتي برشمرد و گفت: دانش جوانان بايد در اين زمينه بيشتر شود چرا كه مواد صنعتي و شيميايي اكثرا داراي مواد سمي‌اند كه عوارض مصرف را چندين برابر مي‌كند.

 

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پايان خواستار تفاوت بيشتر جرم مواد مخدر صنعتي و سنتي شد و خاطرنشان كرد: عرصه بايد در حوزه مواد مخدر صنعتي آنقدر براي تهيه و توزيع كنندگان ناامن باشد كه هيچ فردي مبادرت به فعاليت در اين زمينه نكند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار