آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۶۹۱۱
ایجاد مراکز جامع خدمات سلامت برای بیماران صعب العلاج در سراسر کشور؛

هاشمی: مردم تا ۱۰ سال آینده جز رنج بیماری، رنج دیگری نخواهند داشت

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ایجاد مراکز جامع خدمات سلامت برای بیماران صعب العلاج در سراسر کشور خبر داد و گفت: مردم تا ۱۰ سال آینده جز رنج بیماری، رنج دیگری نخواهند داشت.

به گزارش گروه اجتماعی "خبرگزاری دانشجو"،‌ سید حسن هاشمی با اشاره به اینکه پیوند مغز استخوان در کشور بیش از 25 سال است که انجام می‌شود، اظهار داشت: در سال‌های اخیر، ایران در پیوند مغز استخوان در دنیا رتبه نخست را داشته است که در حال حاضر به رتبه سوم نزول یافته است.

 

به گفته وزیر بهداشت، به تدریج مراکزی در نقاط مختلف کشور در حال ساخت و دایر شدن است که خود این مسئله موجب کاهش مراجعه بیماران به کلان شهرهای کشور مثل تهران می‌شود.

 

وی با اشاره به توجه ویژه دولت به حوزه سلامت و اقدامات مناسب و ارزنده دولت در تامین دارو و حمایت از بیماران سرطانی، گفت: در ارائه خدمات به مردم کارهای بزرگتری در دست اقدام است و حتی برای آن دسته از بیمارانی که نمی‌توانند 10 درصد را هم از جیب خود پرداخت کنند، اقدامات حمایتی مناسبی انجام می‌شود.

 

هاشمی در ادامه افزود: امیدواریم مجلس به زودی بودجه سال 94 را تصویب کند تا بتوانیم برنامه‌هایی که در این زمینه تهیه و تدوین شده است را با سرعت بیشتری عملیاتی کنیم.

 

وزیر بهداشت در ادامه، در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر این که آیا سونامی سرطان در کشور وجود دارد یا خیر، گفت: در حال حاضر سیستم ثبت سرطان در کشور یک روش سنتی است و فقط افراد مبتلا به سرطان و کسانی که نمونه‌های آسیب شناسی آنها در مراکز هست، ثبت می‌شود، بنابر این نمی‌توان به آماری که اعلام می‌شود اعتماد کرد.

 

وی در ادامه افزود: در حال حاضر سیستمی با استفاده از فناوری اطلاعات طراحی شده است تا بتوانیم از این طریق ثبت دقیقی از مبتلایان به این بیماری را داشته باشیم.

 

هاشمی همچنین، با بیان اینکه برخی از سرطان‌ها با عمل جراحی و دارو قابل درمان هستند، افزود: متاسفانه برخی از انواع سرطان‌ها، مزمن است و هزینه‌های زیادی را برای بیماران و دولت تحمیل می‌کند.

 

هاشمی همچنین، از ایجاد 220 مرکز درمانی در 3 سطح در کشور و در سال آینده خبر داد و گفت: این مراکز دارای پیشرفته ترین تجهیزات پزشکی خواهند بود تا دیگر مردم مجبور نشوند برای ابتدایی ترین نیازهای درمانی به کلان شهرها مراجعه کنند.

 

وی با بیان اینکه بیشتر خدمات این مراکز برای بیماران صعب العلاج است، افزود: چنانچه بتوانیم مراکز جامع خدمات سلامت را برای مبتلایان به سرطان ایجاد کنیم، می‌توانیم ادعا کنیم مردم تا 10 سال آینده جز رنج بیماری، رنج دیگری نخواهند داشت.

 

هاشمی در ادامه، با بیان اینکه حدود هزار میلیارد تومان برای حمایت از بیماران سرطانی اختصاص داده شده است، گفت: باید بخش خصوصی را در این مسیر برای سرمایه گذاری تشویق کنیم، چرا که فاصله ما با استانداردهای بین المللی در زمینه خدمات مبتلایان به سرطان قابل توجه است و حضور دولت در این حیطه‌ها به تنهایی مشکلات را حل نخواهد کرد.

 

وی در حاشیه همایش پویش ملی مبارزه با سرطان ادامه داد: چنانچه این هزار میلیارد تومان را به بخش بیمه برای خرید خدمت ببریم، می‌توان از بخش‌های خصوصی خرید خدمت کرد.

 

هاشمی همچنین، بر ضرورت همکاری بخش خصوصی و بانک‌ها برای پیشبرد اهداف حوزه سلامت تاکید کرد و گفت: نباید بخش خصوصی به این سرمایه گذاری‌ها، نگاهی اقتصادی داشته باشد، بلکه باید آن را یک کار انسانی بدانند که البته بازگشت سرمایه شان نیز تضمین شود.

 

وزیر بهداشت در ادامه، به دستاوردهای انقلاب در حوزه پزشکی اشاره کرد و گفت: حدود 40 درصد از تولید علم کشور را حوزه پزشکی ایجاد کرده است و در حال حاضر رتبه 17 را در تولید علم در دنیا داریم.

 

هاشمی همچنین، با بیان اینکه در حوزه دارو به نسبت تجهیزات پزشکی پیشرفت بیشتری داشتیم، افزود: 96 درصد دارو در کشور تولید می شود.

 

وی همچنین، با بیان اینکه برنامه‌های آتی این وزارتخانه پس از تصویب بودجه در مجلس شورای اسلامی اعلام می‌شود، خاطرنشان کرد: امید است برنامه‌های بعدی طرح تحول نظام سلامت با قوت و نظارت دقیق تر پیگیری و گام‌های بعدی آن در سال آینده اجرایی شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار