آزاده عبدالمحمدی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص لزوم تشکیل حلقههای مطالعاتی دانشجویان و فضای موجود در دانشگاهها برای عدم شکل گیری آزادی بیان اظهار داشت: با توجه به اینکه امروز بخش مهمی از بار فرهنگی جامعه به دوش دانشجویان، خصوصا تشکلهای دانشجویی است، به عهده گرفتن این وظیفه نیازمند فکر سالم بوده و فکر سالم از اطلاعات و مطالعهٔ کافی و جهت دار تغذیه میشود.
وی افزود: لزوم وجود حلقههایی با مطالعات زیربنایی و مفید احساس میشود؛ که تفکر غنی و تصمیم گیری کم نقص را به ارمغان بیاورد.
مسئول واحد خواهران و قائم مقام دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه کردستان تصریح کرد: فعالیت گروههایی میتواند مثمرثمر باشد که پیوندشان با منابع اصیل اسلامی-قرآنی مستمر و مستحکم باشد در غیر این صورت چنین گروهی خیلی زود خالی و بیمحتوا شده و یا کارکردش را از دست میدهد و به تعبیر استاد صفائی حائری (ره) «درست مثل چاهی که آبش مستمر نیست و با دست مقداری آب در آن بریزیم، زود خشک میشود»
عبدالمحمدی ابراز داشت: از عواملی که موجب انجماد تشکلهای دانشجویی و یکنواختی ایدهها و کسل کننده بودن برنامهها در مجامع دانشگاهی میشود، تکراری بودن موضوعات مطالعاتی است. حلقههای هم اندیشی و مطالعه باید به تعداد زیاد و متنوع و با موضوعات نو و به روز تشکیل شوند که بتوانند طیف وسیعی از دانشجویان با سلایق و عقاید متفاوت را پوشش دهند و فکر تولید کنند.
وی خاطرنشان کرد: این فکر پاکیزه و زاینده است که انگیزه ایجاد میکند و محرک انجام رسالت فرهنگی و دانشجویی است. ایدهها و افکاری که در چنین جمعهایی مطرح، تبادل و چکش کاری نشوند به رشد نمیرسند و منشا حرکت نخواهند بود.