کد خبر:۳۸۷۷۸۵

رنجنامه دانشجویان پیام نور بندرعباس خطاب به رئیس این دانشگاه

دانشجویان پیام نور بندرعباس در نامه‌ای خطاب به رئیس این دانشگاه آورده اند: اگر هم اکنون شما به داد دانشجو، دانشگاه و محیط علمی نرسید، روزی فرا خواهد رسید که از عدم تحرک‌تان حسرت خواهید خورد.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از هرمزپرس، ضعف فرهنگی در دانشگاه پیام نور بندرعباس به ویژه در مسئله حجاب بوضوح دیده می شود به گونه ای که شاهد  پوشش نامناسب برخی از کارمندان و دانشجویان این دانشگاه هستیم و به گفته برخی از دانشجویان این دانشگاه گاهی اوقات شاهد حضور دانشجویانی با روسری و وضع نامناسب در کلاس درس است و تنها کاری که مسئولین د ر این زمینه انجام  داده اند نصب یک بنر در مورد حجاب بوده است.

این مشکل بزرگ و برخی از مشکلات دیگر از جمله برخوردهای نامناسبی که معاونت های اجرایی با تشکل های دانشجویی انجام می دهند، برخی از دانشجویان انقلابی این دانشگاه را مجبور کرد تا در راستای وظایف دینی خود مراتب اعتراض خود را به گوش مسئولین برسانند.

آنچه در زیر می خوانید دغدغه این دانشجویان در قالب رنج نامه ای خطاب به ریاست این دانشگاه است:

به نام خدا

جناب آقای دکتر مصدقی حقیقی

ریاست محترم دانشگاه پیام نور مرکز بندرعباس

باسلام و احترام


آنچه اینک پیش روی شماست، رنجنامه‌ای است از سوی جمعی از دانشجویان دانشگاه پیام نوردر اعتراض به از بین رفتن فضای مناسب برای تحصیل و خلاقیت علمی، که بوسیله رفتار برخی از دانشجویان، در شکستن حریم‌ها و هنجارهای اخلاقی و آداب اجتماعی، پدید آمده است و اکنون این چند کلام را خطاب به جنابعالی تنظیم نموده‌ایم تا “وَذَکًر فَاِنَّ الذًِکری تَنفعٌ المٌومِنینَ”(ذاریات/۵۴)


ریاست محترم دانشگاه پیام نور


دانشگاه زاینده علم و پویا خواهد بود که برخوردار از فرهنگی سالم و محیطی آرام و بانشاط برای تحصیل علم و انجام پژوهش‌های علمی باشد و نمی‌توان با رفتارهای هنجارشکنانه که نتیجه‌ای جز درگیری ذهنی و عاطفی دانشجویان با مسائل مبتذل ندارد، چنین محیط سالمی را پدید آورد.


اگر هم اکنون شما به داد دانشجو، دانشگاه و محیط علمی نرسید، روزی فرا خواهد رسید که از عدم تحرک‌تان حسرت خواهید خورد “وَ أَنْذِرْهُمْ یَوْمَ الْحَسْرَهِ إِذْ قُضِیَ الْأَمْرُ وَ هُمْ فی‏ غَفْلَهٍ ” (مریم/۳۹)


انتظار به حق و به جای دانشجویان دانشگاه پیام نور از شما و سایر مسئولین، کار مناسب فرهنگی و بیان و ترویج ارزش‌های والای انسانی است؛ ولی کار فرهنگی منافاتی با برخورد قانونی با مظاهر علنی فساد و بی‌بندوباری ندارد و هرگز نمی‌تواند به عاملی برای توجیه بی‌تفاوتی و بی‌توجهی مسئولین تبدیل گردد!


البته ما، دانشجویانی را که از حجاب خوبی برخوردار نیستند، متهم به فساد نمی‌کنیم، ولی بی‌تردید چنین رفتارهایی منشاء مفاسدی برای سایر دانشجویان است؛ گاهی با افرادی مواجه می‌شویم که محیط دانشگاه را با عشرتکده اشتباه گرفته‌اند! این عده قلیل نه به قانون احترام می‌گذارند نه به عرف جامعه علمی و دانشگاه. یقینا اگر با اینان برخورد مناسب صورت نگیرد، به فساد خود ادامه داده، محیط اطراف خود را نیز به گناه وتباهی می‌کشانند.


دغدغه ما واژگونه شدن کرامت انسان و ریخته شدن قبح و حرمتِ گناه و فساد است و آنچه جای بسی تامل، تاسف و ناراحتی است نه فقط این پدیده بی‌غیرتی و بی‌عفتی، که تساهل و تسامح شما مسئولین در این مساله ساده انسانی است! مگر احکام اسلامی جز برای زندگی آرام و بانشاط افراد جامعه است؟! مساله اصلی ما این است که “حدود الله منقوضه و انتم لاتفزعون “.


و در این زمینه، همه خواسته ما از شما و مسئولین ذیربط این است که ضمن برخورد صحیح قانونی و قاطع با این افراد، که علیرغم تعداد اندک‌شان، خسارتی بس سنگین برای جامعه دانشگاهی‌اند، بیش از این اجازه اشاعه فحشا را در محیطی که باید منشا علم و ایمان باشد، ندهید و به عنوان حسن ختام، قسمتی از بند “م ” وصیت‌نامه سیاسی الهی امام(ره) را یادآور می‌شویم:


“باید همه بدانیم که آزادی به شکل غربی آن، که موجب تباهی جوانان و دختران و پسران می‏شود، از نظر اسلام و عقل محکوم است و تبلیغات و مقالات و سخنرانی‌ها و کتب و مجلات برخلاف اسلام و عفت عمومی و مصالح کشور حرام است. و بر همه ما و همه مسلمانان جلوگیری از آنها واجب است. و از آزادی‌های مخرب باید جلوگیری شود. و از آنچه در نظر شرع حرام و آنچه برخلاف مسیر ملت و کشور اسلامی و مخالف با حیثیت جمهوری اسلامی است به‏طور قاطع اگر جلوگیری نشود، همه مسئول می‏باشند. و مردم و جوانان حزب‌اللهی اگر برخورد به یکی از امور مذکور نمودند به دستگاه‌های مربوطه رجوع کنند و اگر آنان کوتاهی نمودند، خودشان مکلف به جلوگیری هستند. خداوند تعالی مددکار همه باشد “.

پیشاپیش از بذل توجه حضرتعالی کمال سپاس را داریم.

جمعی ازدانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز بندرعباس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار