به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات شب گذشته به همراه چند تن از معاونان این وزارتخانه به استان گلستان سفر کرد و در اولین دیدار جلسه مشترکی با دانشگاهیان و نخبگان حوزه ICT برقرار کرد.
تولید علمی که جایگزین نفت نشود فایده ندارد
کردجزی یکی از فعالان گلستانی شرکتهای دانش بنیان در سطح بین الملل در این جلسه با تاکید بر تولید ثروت از طریق دانش و فناوری گفت: تولید علم مادامی که تبدیل به نان سر سفره و جایگزین نفت نشود بی فایده است.
وی در ادامه به بومی کردن سرویس (M TO M آمریکای شمالی) در داخل کشور توسط یکی از شرکتهای دانش بنیان تحت نظر خودش اشاره کرد و بیان داشت: ایران نخبگان بسیاری دارد و این سرویس را که یکی از پیشرفتهترین سرویسهای حوزه علم و فناوری در جهان است و تنها در برخی کشورهای توسعه یافته استفاده میشود را تولید و بومی کرده و توانایی صادر کردن آن به کشورهای همسایه را نیز دارد.
ICT میانبر توسعه کشور است
در ادامه دُربیگی یکی دیگر از نخبگان فعال در حوزه ICT بیان داشت: متاسفانه استان گلستان در بسیاری از موارد توسعهای در رتبههای آخر قرار دارد از این رو ما نیاز به یک میانبر توسعهای داریم که این میانبر تقویت حوزه «ICT» است تا به مدد آن و تقویت منابع انسانی بتوانیم اختلاف با استانهای دیگر را پوشش دهیم.
دربیگی همچنین با بیان اینکه متاسفانه ما یا یک کاری را دیر آغاز میکنیم و یا اگر آغاز کردیم آن را از نیمه رها میکنیم، تصریح کرد: تاکید داریم که طرح استان مجازی و اشتغال دانش بنیان استمرار پیدا کند تا به نتیجه برسیم.
وی در پایان مباحث خود از وزیر ارتباطات درخواست کرد تا موانع حقوقی فعالیتهای بخش خصوصی کاهش یابد.
استعدادهای ما خانه نشین شدند
در پایان نیز حجت الاسلام بهداروند از دیگر فعالان حوزه ICT کشور، پشت تریبون رفت و گفت: یکی از مهمترین دغدغههای حوزه ict در بسیاری از شرکتها و حوزههای کاری آن حضور افرادی است که ict حرفه اصلی آنان نیست؛ در شرکت خودم افرادی کار میکنند که رشته الهیات و کشاورزی خواندهاند فلذا عدم پیشرفت در این حوزه مربوط به همین عدم انسجام تخصصی است.
وی با بیان اینکه بسیاری از استعدادهای ما خانه نشین شده اند و هدر رفت نیروی انسانی داریم، تأکید کرد: ایدهها باید حمایت شوند.
حجت الاسلام بهداروند در پایان از طرح چند ایده توسط شرکت خودش در زمینه امنیت اطلاعات کاربری و حفاظت از کاربران از هرگونه بدافزار خبر داد و بیان داشت: آسیب پذیری شخصی کاربران در ایران ۸۰درصد است در صورتی که این آمار در بریتانیا تنها هفت درصد است از همین رو ما نیاز مبرم به افزایش امنیت اطلاعاتی کاربران داریم.