آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۸۴۸۴
هاشمی در دیدار با دیدار مسئولان دبیرخانه مناطق آزاد:

فرهنگ، محصول اخلاقیات و متکّفل ساختن جامعه پیشرفته است

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با استناد به آیات و روایات، زندگی راحت و خوب را خواسته اسلام برای مردم دانست و گفت: فرهنگ، محصول اخلاقیات و متکّفل ساختن جامعه پیشرفته است.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز (دوشنبه) در دیدار مسئولان معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه مناطق آزاد و معاونین فرهنگی مناطق آزاد قشم، اروند، ارس و ماکو، با تأکید بر اهمیت فرهنگ و تلفیق آن با اجتماع، اظهار داشت: تجارب تاریخی فراوانی در دنیا داریم که فرهنگ اجتماعی، جوامع گوناگون را یا منحرف کرده و یا به سر منزل مقصود رسانده است.


وی با اشاره به اهداف و فلسفه ایجاد مناطق آزاد، افزود: هدف ملی آن، رونق اقتصادی کشور و تسهیل صادرات و هدف محلی آن کمک به مردم بومی آن مناطق بود که مرزنشینان صبور کشور هستند.


رفسجانی جهش همگانی مناطق آزاد را در راستای کمک به اقتصاد کشور و گسترش فعالیت‌های فرهنگی را توجه به افزایش سطح سواد مردم بومی مناطق مختلف دانست و گفت: فرهنگ، معنایی عام از مجموعه باید‌ها و نبایدهاست و مطمئناً هر کار صنعتی، اقتصادی و اجتماعی، یک اقدام فرهنگی است، چون به نگاه مردم عمق و به روحیه آنان استقلال طلبی می‌بخشد.

 

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نوآوری در فعالیت‌های فرهنگی را مهم و تأثیرگذار در ذهن و زبان مردم و جوانان توصیف کرد و گفت: سکونت اکثریت اهل سنت در بعضی مناطق آزاد کشور، باید تابلویی از همدلی و همکاری همه مردم ایران باشد.


وی با استناد به آیات و روایات، زندگی راحت و خوب را خواسته اسلام برای مردم دانست و گفت: فرهنگ، محصول اخلاقیات و متکّفل ساختن جامعه پیشرفته است.


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: مترقی‌ترین شکل فرهنگ را در اسلام و قرآن می‌بینیم که باید شرایط توجه مردم به آن فراهم شود.


در آغاز این دیدار حجت‌الاسلام زم، معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان مناطق آزاد، گزارشی از اهداف تشکیل معاونت فرهنگی در مناطق آزاد و مجموعه فعالیت‌ها و برنامه‌ها ارائه کرد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار