کد خبر:۳۸۹۰۲۰
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی یزد؛ 

حضور مردم در راهپیمایی امروز پیروزی‌های انقلاب را برای مدت‌ها تداوم بخشید

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی یزد در بیانیه‌ای با اشاره به حضور مردم در راهپیمایی امروز گفت: حضور مردم در راهپیمایی امروز، پیروزی‌های انقلاب اسلامی را برای مدت‌ها تداوم بخشید. 

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی یزد در بیانیه‌ای ضمن گرامیداشت دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی، حضور پرشور مردم در راهپیمایی امروز را نقطه قوتی برای نظام دانست که متن این بیانیه به شرح زیر می‌باشد: 

 

دهه مبارک فجر یاد آور روزهایی است که در آن ملت ایران به بالندگی و سربلندی رسید، روزهایی که حقانیت پیروزی خون بر شمشیر خود را به جهانیان اثبات نمود و این ایام نمایانگر پایان روزهای سرد زمستانی است به قدمت تاریخ، زمستانی که انسانیت را در خود بلعیده بود و روح انسان را در در سرد خانه فساد و دنیا طلبی محصور ساخته بود. 

 

این ملت مگر می‌تواند فراموش کند سلبیت ابتدایی‌ترین حقوق‌های از آنان به تاراج رفته را؟ مگر می‌توانند به خاطر نیاورند اعطای حق وحوش را به وحشی‌ترین ملتهای دنیا؟ حقی که اجازه محاکمه مجرمین خارجی را در پوششی زیبا و پر رنگ و لعاب از آنان گرفت و به متجاوزین و استعمارگران خاکشان بخشید. 

 

مگر می‌توانند روزهای تاراج این مملکت را به دست بیگانگان به خاطر نیاورند؟ مگر می‌توانند فراموش کنند سرسپردگی دولت مردانشان را به شیطان، روزهایی را که اول شخص کش. رشان به سان سربازی در صفحح شطرنج خونخوار بزرگ چون ملعبه ایی رقصانیده می‌شد. 

 

و همین ملت خواستند تا متحول گردند و پذیرفتند رهبری فرزانه پیر خمین را بر خود، چون می‌دانستند زمانه زمان تحول است، تحولی که آنان را از یوغ بندگی خواهدد رهانید و چه زیبا راهبری امام خود را پذیرفتند. 

 

امامی را که آمده بود تا به دنیا ثابت کند، تنها اسلام است که راه رهایی بشر به سمت سعادت است. تنها اسلام است که انسان را دوباره سربلند دوران خواهد ساخت و تنها اسلام است که انسان را از یوغ بندگی غیر خدا خواهد رهانید و تنها اسلام است که به انسان می‌آموزد حق ماندنی است و باطل به درک واصل خواهد شد. 

 

این ملت به تاریخ آـموختند که سربلندان همیشگی خواهند بود و در این راه از نثار همهٔ دارایی‌های خود دریغ نخواهند ننمودند، جان دادند، خون دادند و زندگی بخشیدند نهالی را که خود کاشته بودند، چرا که آنان درک کرده بودند 


۲۲ بهمن روز میثاق مردم با آرمان‌هایشان است، این روز روز تداوم راه پیامبران، روز تجدید پیمان با حسین کربلا است. 

 

در این روز ملت مسلمان ایران به جهانیان درس ایستادگی، ایثار، سربلندی یاد دادند و با مشتهای گره کرده خود انزجارشان را از سرسپردگان به شیطان، زورگویان زمان و ستمگران تاریخ اعلام کردند و به جهانیان اعلام کرد که تا آخرین قطره خون خود در پاسداری از ارزش‌ها و آرمانهای خود ایستاده‌اند و در این راه چشم جان به فرمان سید و مولای خود یعنی نایب بر حق ولی عصر ارواحنا فداه، امام خامنه‌ای (مدظله) خواهند بود و با صدای بلند به جهانیان گفتند «هیهات منا الذله».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار