کد خبر:۳۸۹۳۷۵

کدام استان‌ها بیشترین کشته‌های رانندگی را داشته‌اند؟

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا گفت: خوشبختانه امسال ۱۰۱۳ نفر کمتر نسبت به سال گذشته در تصادفات کشته شده‌اند اما با این حال خراسان رضوی، فارس و اصفهان بیشترین فراوانی را در کل کشته‌های حاصل از تصادفات به خود اختصاص داده‌اند.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سردار اسکندر مؤمنی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در نشست خبری با حضور خبرنگاران با تبریک حماسه آفرینی بزرگ ملت ایران در راهپیمایی روز 22 بهمن به مقایسه تعداد خودروها در سال 57 پرداخت و اظهار داشت: در سال 57 کلیه وسایل نقلیه موتوری اعم از خودرو و موتورسیکلت 1.5 میلیون دستگاه بود اما اکنون تعداد شماره‌گذاری وسایل نقلیه موتوری از مرز 28 میلیون وسیله نقلیه عبور کرده و شماره‌گذاری خودرو نیز به حدود 18 میلیون رسیده است.

 

این مقام ارشد راهنمایی و رانندگی ادامه داد: در ابتدای پیروزی انقلاب 3 درصد وسیله نقلیه داشتند که هم اکنون این آمار به 36 درصد رسیده است.

 

سردار مؤمنی تصریح کرد: از ابتدای سال تاکنون یک میلیون و 104 هزار و 410 خودروی صفر شماره‌ گذاری شده که نسبت به سال قبل 73 درصد افزایش شماره‌گذاری داشته‌ایم؛ همچنین 81 هزار و 124 خودروی وارداتی شماره‌گذاری شدند که نسبت به مدت مشابه در سال قبل 53 درصد افزایش را شاهد بوده‌ایم.

 

وی گفت: امسال 456 هزار و 107 دستگاه موتور سیکلت شماره‌گذاری شدند که افزایش 75 درصدی را در این حوزه شاهد بوده‌ایم.

 

این مقام ارشد راهنمایی و رانندگی تعداد کل خودروهای شماره‌گذاری شده 17 میلیون و 900 هزار خودرو عنوان کرد و گفت: امسال 208 خودروی فرسوده نیز از رده خارج شده‌اند.

 

سردار مؤمنی در ادامه صحبت‌های خود به فوتی‌های تصادفات پرداخت و گفت: خوشبختانه امسال 1013 نفر نسبت به سال گذشته کمتر فوتی حاصل از تصادف داشته‌ایم که 6.5 درصد کاهش کشته‌ها بوده‌اند.

 

وی استان مرکزی، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، مازندران و فارس را 5 استانی عنوان کرد که بیشترین کاهش تصادفات را در آنها شاهد بوده‌ایم.

 

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا تصریح کرد: سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام، تهران شرق و کهگیلویه و بویراحمد بیشترین افزایش کشته‌ها را نسبت به سال گذشته داشته‌اند؛ همچنین خراسان رضوی، فارس و اصفهان نیز بیشترین فراوانی را در کل کشته‌ها به خود اختصاص داده‌اند.

 

وی آمار کشته‌های جهانی تصادفات را رو به افزایش توصیف کرد و گفت: در سال 2014 آمار کشته‌ها از یک میلیون و 270 هزار کشته گذشته و به یک میلیون و 300 هزار کشته رسیده است و سازمان ملل در آخرین جلسه خود پیش‌بینی کرده است که اگر این روند افزایش یابد در سال 2030 تعداد کشته‌ها به دو برابر برسد.

 

این مقام ارشد راهنمایی و رانندگی مهمترین علت تصادفات را در دنیا استفاده از تلفن همراه و ارسال و دریافت پیامک عنوان کرد و گفت: تلفن همراه و کاربرد پیامک مشکل جهانی در خصوص تصادفات جاده‌ای عنوان شده و از مواد مخدر و الکل نیز پیشی گرفته است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار