برگزاری جلسات متعدد کمیته بورس/ نتایج حاصله به زودی منتشر می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۱۶۸۲
جعفری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

برگزاری جلسات متعدد کمیته بورس/ نتایج حاصله به زودی منتشر می‌شود

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس در خصوص برگزاری جلسات کمیته بورس گفت: جلسات متعدد این کمیته برگزار شده و به نتایج و تفاهم های مناسبی رسیده که به زودی منتشر خواهد شد.

قاسم جعفری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص آخرین جمع بندی‌های کمیته بورس و رسیدگی به تخلفات صورت گرفته در این حوزه گفت: نمایندگانی که انتخاب شدند همراه با وزارت علوم در چند جلسه از این کمیته شرکت کردند و موارد زیادی بررسی شده به تفاهم‌ها و نتایج مثبتی رسیده است.

 

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس گفت: تلاش ما براین است که حقوق احتمالی افراد ضایع نشود و مواردی که خلاف قانون باشد برخورد قانونی با آن صورت گیرد.

 

وی با اشاره به وضعیت دانشجویانی که مشکلاتی در خصوص جایابی و ثبت نام در دانشگاه‌ها داشتند، گفت: این موارد نیز تذکر داده شده که دانشگاه‌ها به صورت منطقی برخورد کرده و از دانشجویان ثبت نام به عمل آوردند بنابراین نباید حقوق دانشجویان در خصوص بورس تضییع شود.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار