سامانه ثبت نام بورسیه‌ها باز شد/تکلیف دانشجویان دندان پزشکی تجمع کننده از سوی وزارت علوم مشخص شده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۵۰۲۶
هروی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

سامانه ثبت نام بورسیه‌ها باز شد/تکلیف دانشجویان دندان پزشکی تجمع کننده از سوی وزارت علوم مشخص شده است

عضو کمیسیون آموزش تحقیقات مجلس در خصوص بازگشایی سامانه ثبت نام بورسیه‌ها گفت: این سامانه در آستانه آزمون دکترا بازگشایی شده و دانشجویان می‌توانند ثبت نام کنند.

جواد هروی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص ثبت نام بورسیه‌ها و باز شدن این سامانه گفت: این سامانه از سال گذشته نیز باز بوده و الان نیز در آستانه ثبت نام دکترا بازگشایی شده و دانشجویان می‌توانند ثبت نام کنند.

 

عضو کمیسیون آموزش مجلس اضافه کرد: هنوز مشکلات مربوط به سه هزار بورسیه پابرجاست و ما منتظر گزارش وزارت علوم هستیم.

 

رئیس کمیته بررسی مسائل و مشکلات دانشجویان فارغ التحصیل خارج از کشور در خصوص تجمع دانشجویان دندانپزشکی که امروز مقابل مجلس رخ داد، گفت: وزارت علوم مدعی شده که از این دانشجویان فارغ التحصیل آزمون گرفته و تعدادی از آنها نمره قبولی به دست نیاورده‌اند و برخی دیگر دانشگاه‌های که در آن تحصیل می‌کردند مورد تأیید وزارت علوم نیست و تکلیف آنها عملاً مشخص است.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار