کد خبر:۳۹۱۶۹۵
فتوتی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

دم زدن از «ارتباط با بیرون» در شرایط اقتصاد مقاومتی جای نگرانی دارد

دبیر تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: اینکه رئیس جمهور در اجلاسی که به نام اقتصاد مقاومتی می‌باشد که اساس رسیدن به آن تکیه بر نیرو و توان داخلی است دم از رشد و توسعه فقط با ارتباط با بیرون می‌زند، بسیار جای نگرانی و تعجب دارد.

امیر فتوتی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص سخنان رییس جمهور در اجلاس اقتصاد مقاومتی اظهار دشت: راه پیشرفت کشور، تنها با تکیه بر نیرو، پتانسیل و توانایی‌های داخلی حاصل می‌شود. این چه دیپلماسی است که در آن ایران همیشه ملزم به اعتمادسازی برای سایر کشورهاست؟

 

وی افزود: دیپلماسی که در آن ایران همیشه ملزم به اعتمادسازی برای سایر کشورهاست اصلا و ابدا پذیرفته نیست و مردود است.

 

دبیر تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان تصریح کرد: برای همگان مشخص شده که هرچه ما بیشتر اعتماد سازی کنیم طرفین مقابل بیشتر شرط و شروط می‌گذارند و این به نوعی در تضاد با استقلال کشور است.

 

فتوتی ادامه داد: مردم به خاطر حفظ استقلال کشور انقلاب کردند تا برای هرکاری پاسخگوی ابرقدرت‌ها نباشند اما با وضعیت موجود پس از سی وشش سال انقلاب عزت‌مندانه، دوباره باید به اسم اعتماد سازی پاسخگوی مستکبران باشیم.

 

وی ابراز داشت: وضعیت موجود چنان شده که یک روز باید اعتماد اروپا و غرب و ۵+۱ و روز دیگر باید اعتماد آمریکای جنایتکار را به دست آوریم و در بعضی موارد نیز باید برای کشورهای منطقه خودمان اعتماد سازی کنیم. پس استقلال کشور ما کجا رفته است؟ مگر کشور ما اینقدر خوار و ذلیل شده و در مظان اتهام است که امروز باید فقط به دنبال اعتمادسازی باشیم؟

 

دبیر تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: حضرت آقا چندین بار و به صورت پیاپی اعلام داشتند که باید به پیشرفت از درون چشم داشته باشید. متفکرین ما می‌گویند بهترین راه توسعه، نگاه به پیشرفت درون‌زاست و قشر جوان ما به این باور رسیده که رشد و توسعه نیازمند تلاش از داخل است. حال رئیس جمهور می‌گوید که «رشد و توسعه بدون رابطه با بیرون امکان ندارد.» و این جای تعجب دارد.

 

فتوتی ادامه داد: اینکه رئیس جمهور در اجلاسی که به نام اقتصاد مقاومتی می‌باشد که اساس رسیدن به آن تکیه بر نیرو و توان داخلی است دم از رشد و توسعه فقط با ارتباط با بیرون می‌زند، بسیار جای نگرانی و تعجب دارد.

 

وی با اشاره به اظهارات روحانی مبنی بر اینکه  هشتاد درصد مردم از مذاکرات حمایت کردند، افزود: ما معتقدیم که همهٔ مردم از مذاکرات حمایت می‌کنند اما به خاطر این است که مقام معظم رهبری به ملت فرمودند که باید از مذاکرات حمایت کرد.

 

دبیر تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان خاطرنشان کرد: امیدواریم دولت و تیم دیپلماسی‌اش بتوانند با این همه ابزاری که نظام در دست آن‌ها گذاشته است و با استفاده از راهکارهای تهاجمی و با عزت تمام مذاکرات را پیش ببرند و مطمئن باشند که در صورت به نتیجه نرسیدن مذاکرات، باید راه حل را از درون پبدا کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
عبدالله
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۵
ما به امر رهبر و مقتدایمان امام خامنه ای عزیز از دولت حمایت می کنیم ولی چه کنیم که دولت خودش را قبول ندارد و به توانایی این ملت با عزت باور ندارد.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار