به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد در پایان دومین مجمع عمومی خود که روز جمعه برگزار شد، مواضع خود را در بارهٔ عملکرد سران قوا در یک سال اخیر نسبت به سیاستهایی چون تقویت تولیدات داخلی و اتکای بودجه به نفت، اقدامات وزیر ارشاد و فرهنگ اسلامی در مواردی چون ممیزی کتاب، مسئله حجاب و خوانندگی زنان، چرایی منتشر نشدن جزییات مذاکرات هستهای برای مردم و نیز اقدامات اخیر ریاست و مسئولین دانشگاه یزد اعلام کرد.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد تشکلی مستقل، ولایت مدار و انقلابی بوده و همواره در مقاطع حساس تاریخ، صریح، قاطعانه و انقلابی به تکلیف خود عمل کرده است.
این تشکل با برگزاری دومین مجمع عمومی اعضای خود در سال تحصیلی ۹۴-۹۳ عملکرد خود را در مباحث تشکیلاتی، آموزشی، فرهنگی مورد نقد و بررسی قرار داد و همچنین به تحلیل مباحث روز پرداخت؛ که از جمله آنها میتوان به عملکرد سران قوا در یک سال اخیر نسبت به سیاستهایی چون تقویت تولیدات داخلی، اتکا بودجه به نفت با توجه به همزمانی این روزها با سالروز ابلاغ سیاست اقتصاد مقاومتی، اقدامات وزیر ارشاد و فرهنگ اسلامی در مواردی چون ممیزی کتاب، مسئله حجاب، خوانندگی زنان، چرایی منتشر نشدن جزییات مذاکرات هستهای برای مردم و دیگر ابعادش و همچنین اقدامات اخیر ریاست و مسئولان دانشگاه یزد اشاره کرد که در اینجا لازم میدانیم نکاتی در همین راستا به مسئولان و سران قوا یادآوری و تاکید کنیم:
۱- دولت امید به گونهای پا به عرصه قدرت گذاشت که همهٔ مشکلات را در سیاست خارجه و در این عرصه نیز همه را به مسائل هستهای و رابطه با آمریکا گره زد که این از بزرگترین اشتباهات این دولت بوده است؛ حال آنکه بعد از این همه مذاکره که همه جزئیات آن برای دوستان محرمانه و برای دشمنان غیر محرمانه بوده و هست؛ و همچنین با توجه به اینکه همچنان بر همین راه و منش تاکید داشته و نمیخواهد باور کند که راه برون رفت از بحرانها و مشکلات، تکیه بر توان و ظرفیت داخلی است؛ سئوالات و ابهاماتی در ذهن مردم به وجود آمده است که در خور تامل و جواب دادن از سوی دولت یازدهم میباشد که در اینجا به چند نمونه آن اشاره میکنیم:
الف) آیا قدم زدن با استکبار جهانی و خندیدن با توهین کنندگان به پیامبر اکرم (صلی) در راستای همان سخن امام است که میفرمود: انقلاب ما ابهت غرب و شرق را در هم شکست؟
ب) چرا مردمی که ستون واقعی نظام اسلامیاند و جمهوریت این نظام به واسطهٔ حضور آنها در همهٔ عرصههای این انقلاب معنا پیدا کرده است باید در جزئیات مذاکرات نامحرم باشند و دشمنان این نظام که جز حقد و غضب در دلشان نبوده، محرم؟!
ج) باتوجه به سخنان اخیر جناب ظریف در باب از دست دادن انتخابات مجلس در صورت عدم توافق، این سوال ایجاد میشود که چرا باید مصلحت شخصی و حزبی گروهی بر مصلحت عمومی کشور ارجحیت داده شود؟
۲- در ایام سالروز ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی از سوی امام خامنهای (مدظله) به سر میبریم که جا دارد از سران قوا ومسئولین بپرسیم آیا توانستهاند حماسه اقتصادی را رقم بزنند یا فقط همایش گذاشتند وکارهای خود را با نام اقتصاد مقاومتی توجیح کردند؟ آیا تکیه بر نفت در بودجهما در حال صفر شدن است؟ آیا در جهت افزایش و تسهیل تولیدات داخل کاری انجام دادهاند؟
۳- وزارت خانه فرهنگ و ارشاد اسلامی که یکی از وظایفش اشاعه و ترویج فرهنگ اسلامی در جامعه است هم اکنون در پی اقداماتی از جمله خوانندگی زنان، عدم ممیزی کتب و انتشار کتابهای غیر مفید و مسموم در جامعه است که باید از آقای جنتی پرسید أین تذهبون؟ و در همین راستا از مجلس شورای اسلامی تقاضا داریم که اقدامات لازم را جهت مقابله با این جریان انجام دهد.
۴- ما آقای دکتر اولیا را فردی متعهد و متخصص میشناختیم و از ایشان انتظار داشتیم تا با ورودشان وضعیت علمی دانشگاه ارتقا یابد، همچنین با مدیریت صحیح خود نگذارند که محیطهای افراطیگری در دانشگاه حاکم شود و دانشگاه جولانگاه وابستگان سیاسی و پیاده نظام احزاب و ارگانهای خارج از دانشگاه بشود.
اما جای بسی سئوال است که چرا بعضی از بیرون احساس کردند فضای دانشگاه برای سیاسی بازی و افراطیگریشان باز شده است و در این فضا میتوانند جولان بدهند و عدهای به واسطهٔ رسمیت یافتن، از روی جهل یا غرض زمینهٔ فعالیت مسموم این افراد را زیر سایهٔ قانون فراهم آوردهاند؟
چرا مسئولان با افراطیها دیدار کرده و وعده سخنرانی به آنها در دانشگاه میدهند؛ در حالی که شعار ارتقای علمی و عدم افراطی گریشان گوش فلک را کر کرده است؟