به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در انتقاد به حضور معصومه ابتکار در دانشگاه صنعتی شریف بیانیهای صادر کرد.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
«هر نهاد و ارگان و سازمانی که در دل جمهوری اسلامی جای دارد وظیفه پاسخگویی به نیازها و مشکلات مردم را برعهده دارد و باید همه تلاشها و پتانسیلها و سرمایههای مادی و معنوی خود را در جهت رفع مشکلات مردم شریف ایران اسلامی به کار گیرد و از حزبی نگری و قشری نگری نسبت به مسائل و منافع ملی کشور بپرهیزد، سازمان حفاظت محیط زیست نیز از جمله سازمانهایی است که طبق اصل ۵۰ قانون اساسی وظیفه حفاظت از تالابها، دریاچهها، منابع طبیعی و... برای آیندگان را برعهده داشته و باید در راستای خدمت به مردم گام بردارد.
در حالی که کشور امروز گرفتار مشکلات زیست محیطی فراوانی است که داغ بر دل مردمان شمال، جنوب، غرب و شرق میهن اسلامی نهاده و مشکلات زیست محیطی و تغییر شرایط اقلیمی و خشکسالی زندگی مردم را در چندین استان به شدت با بحران روبرو کرده است، رسیدگی به مسائل زیست محیطی باید از اولویت اول برخوردار شود و این در حالی است در کمال تحیر سرکار خانم معصومه ابتکار ریاست سازمان محیط زیست در چندین مسئله اخیر نه تنها به صورت پویا و فعال مسائل زیست محیطی را پیگیری ننمودهاند بلکه با طرح مسائل حاشیهای و غیر کارشناسی این سازمان را از وظایف تخصصی خود دور نمودهاند و در تازهترین اقدام خود در دانشگاه شریف حرف از رفع حصر فتنه گرانی به زبان آوردهاند که در سال ۱۳۸۸ فضای روانی جامعه ایران را غبار آلود نمودند و باعث فتنه عظیم ۸۸ شدند.
این سخنان زمانی اتفاق میافتد که گرد و غبار خوزستان پا روی گلوی مردم اهواز نهاده و درگذشت دریاچه نیمه جان ارومیه خون به دیده مردم شمالغرب داشته و بیآبی ناشی از سوء مدیریت در استانهای دغدغه فکری هر لحظه مردم این استانها گشته است.
بدینوسیله اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان به عنوان تشکلی که همواره منافع مردم ایران اسلامی را در اولویت خود قرار داده است برخود لازم میداند تا نکاتی را به سمع و نظر سازمان حفاظت محیط زیست برساند:
- دریاچه ارومیه که اولین قول ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران به مردم ارومیه و منطقه شمالغرب بوده نه تنها قطره آبی به آن سرازیر نشده بلکه با هزینه بالای ۷۰۰ میلیارد تومانی داغ مردم را تازه کرده است. آیا وقت آن نرسیده که سازمان حفاظت محیط زیست به طور جدی و عملی وارد این بحث شده و بیش از این نمک بر زخم مردم نپاشد؟
- گرد و غبار خوزستان و غرب کشور که همچنان نفس کشیدن را برای مردم غیورش سخت کرده در چندمین اولویت این سازمان قرار دارد تاچه زمانی قرار است تنها کنفرانس و جلسه و حرف راه حل این مسئله باشد مردمی که از سلامتی خود میگذرند و در ۲۲ بهمن امسال آن حماسه را میآفرینند چه زمانی باید شاهد اقدام عملی این سازمان باشند؟
- عدم مدیریت منابع آبی در استانهای اصفهان و چهارمحال بختیاری و خوزستان مردم این استانها را نگران نموده و سیاسی کاریهای مجموعههای اجرایی کشور زندگی حیاتی و اشتغال مردم این مناطق را با سوال جدی مواجه نموده است لازم به ذکر است با توجه به عدم بارش کافی در این استانها در آیندهای نزدیک شاید آب برای مصرف روزانه هم در حوزه آبی کارون و زاینده رود نایاب گردد این سازمان کدام اقدام عملی را برای این بحران برنامه ریزی نموده است؟
- آیا نباید این سازمان مانع بنزینهای وارداتی که از یک طرف ضربه به اقتصاد مقاومتی زده است و از طرفی دیگر باعث آلودهتر شدن هوای پایتخت و شهرهای صنعتی و بزرگ ایران شده را بگیرد؟
همه این وقایع و چه بسا اتفاقات زیست محیطی بیشتری که این مردم انقلابی با آن دست و پنجه نرم میکنند همواره جا مانده و ریاست محترم سازمان محیط زیست در اولویت اول خود همچنان به فکر مراقبت از رشد علفهای هرز سبزی شدهاند که این مردم خواستار نابود نمودن آنانند.
امید داریم که سازمان محیط زیست بتواند پاسخگوی این حق الناسهای ملی در برابر باری تعالی باشد.»