کد خبر:۳۹۲۲۳۹
سرپرست دانشگاه جامع علمی:

مدرک‌گرایی، فارغ التحصیلان دانشگاهی را با معضلات اساسی روبرو کرده است

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: مدرک گرایی، فارغ التحصیلان دانشگاهی را با معضلات اساسی روبرو کرده است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، محمد اخباری سهشنبه ۵ اسفند در مراسم افتتاحیه ساختمان دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان گفت: متاسفانه امروز مدرک گرایی با ولع خاصی در جامعه راه افتاده است و همین موضوع جوانان فارغ التحصیلان دانشگاهی را با معضلات اساسی رو برو کرده است.

 

وی با تاکید بر ضرورت افزایش مهارت دانشجویان افزود: هنوز مهارت و مهارت آموزی نتوانسته است جای خود را با مدرک گرایی عوض کند و اگر این اتفاق صورت گیرد توسعه جامعه را به دنبال خواهد داشت.

 

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اشاره به اینکه آمار بالای بیکاری نتیجه مدرک گرایی است، اظهار کرد: توجه به مهارت در راستای ایجاد اشتغال  باید مورد توجه قرار گیرد چرا که سیستم اداری کشور به قدری سنگین است که نمی توان آن را افزایش داد.

 

اخباری با بیان اینکه گسترش مرزهای دانش، تربیت نیروی متخصص برای اداره کشور و نهادینه سازی مسائل فرهنگی و اجتماعی برای توسعه پایدار کشور را از مسئولیت های آموزش عالی در هر کشوری دانست و گفت: دانشگاه علمی کاربردی در تربیت نیروی متخصص و گسترش مرزهای دانش برای توسعه جامعه نقشی اساسی را ایفا کرده است.

 

وی از دانشگاه علمی کاربردی بع عنوان دانشگاه نسل سوم یاد کرد و بیان کرد: دانشگاه نسل سوم باید بتوان مهارت آفرینی و ثروت آفرینی را در کشور هروز گسترش دهدو این دانشگاه وظیفه تجاری سازی علم را بر عهده دارد.

 

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی با تاکید بر اینکه توسعه پایدار کشور در گرو مهارت آفرینی است، افزود: در کشورهای توسعه یافته، دانشگاه علمی کاربردی  اساس آموزش عالی را تشکیل می دهد و درصد بیشتری از دانشگاه ها در این کشورها، علمی کاربردی است.

 

اخباری با  بیااشره به اینکه در حال حاضر بیش از 800 هزار دانشجو در 1057 مرکز علمی کاربردی در 31 استان کشور مشغول تحصیل هستند، افزود: این تعداد دانشجو در 750 رشته، 10 هزار کد رشته محل و مشغول به تحصیل هستند و بیش از 3500 شغل را شامل می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار