«تاکسی، مدرسه» در حسینیه هنر
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۲۴۳۸
بیست و هفتمین نشست فیلمسازان جوان برگزار می‌شود

«تاکسی، مدرسه» در حسینیه هنر

فیلم «تاکسی مدرسه» به کارگردانی مسعود کارگر که موضوع مفرح وشادی برای دانش‌آموزان محسوب می‌شود، پنج‌شنبه در حسینیه هنر نمایش داده می‌شود.
«تاکسی، مدرسه» در حسینیه هنر
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، بیست و هفتمین نشست فیلمسازان جوان سینمای انقلاب اسلامی با موضوع تربیت اسلامی و با اکران و بررسی مستند «تاکسی،مدرسه» به کارگردانی مسعود کارگر و با حضور آقای داماد سوژه ی این اثر برگزار می شود.
 
 
این مستند در موردآقای داماد راننده سرویس مدرسه است که فضایی مفرح و فرهنگی برای دانش آموزان سرویس ایجاد کرده و از این فرصت کوتاه نهایت استفاده را برای تربیت دینی این کودکان انجام می دهد.
 
 
مستند «تاکسی، مدرسه» توانسته است در پنجمین جشنواره فیلم عمار جایزه ی ویژه ی هیئت داوران را در بخش جنگ نرم بدست آورد.
 
 
این نشست فردا پنجشنبه 30 بهمن، از ساعت 15:30 در محل حسینیه هنر به آدرس تهران، خیابان 16 آذر، رو به‌روی خیابان پورسینا، پلاک 60 برگزار می‌شود.
 
 

پربازدیدترین آخرین اخبار