به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پايگاه اطلاع رساني بسيج سازندگي، سردار سرتيپ بسيجي محمدرضا نقدي، رئيس سازمان بسيج مستضعفين با حضور ميان نخبگان بسيجي در چهارمين هم انديشي جهادگران در شهرستان طبس، طي سخناني گفت: كساني كه كارهاي جاودانه انجام داده اند، كساني بودند كه به دنبال لذت جويي دنيوي نبودند، بلكه زندگي را مزرعه آخرت مي دانستند، مانند حضرت محمد(ص)، حضرت علي(ع)، سيد الشهداء(ع) و... و تا ابد نيز نامشان جاودانه خواهد ماند.
وي با اشاره به فعاليت هاي جهادگران رد اردوهاي جهادي، اظهار كرد: بسيجي به دنبال آباد كردن دنيا است، اما اهل دنيا نيست، بسيجي لذت خود را در خدمت به محرومان مي داند و كار گروه هاي جهادي كار دل و عشق است و دستوري نيست، اما هنر ما اين است كه اين كار دلي را به يك نظم و انظباط بهتري توام كنيم.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين تصريح كرد: زيبايي كار گروه هاي جهادي به حضور داوطلبانه در آن است، مانند دوران دفاع مقدس كه شهيدان بزرگ جنگ، گروه هايي را تشكيل دانند و در جبهه هاي حق عليه باطل حضور پيدا مي كردند و همين حركت ها الگويي شده براي گروه هاي جهادي و اين گروه ها از سرداران جنگ الهام گرفته اند.
سردارنقدي گفت: دكترين جنگ ما از حركت هاي جهادي شكل گرفت، اما اين گروه هاي جهادي دوران دفاع مقدس، تنها توانستند تا حدودي جلوي دشمن را بگيرند و وقتي همين گروه ها سازماندهي شدند، توانستند عمليات هاي بزرگي را در مناطق جنگي انجام دهند و در عرصه اردوهاي جهادي نيز بايد همين اتفاق بيفتد و اردوهاي جهادي فرهنگ دفاع مقدس را زنده كرد.
وي با اشاره به مديريت حركت هاي جهادي، عنوان كرد: مديريت براي حركت هاي جهادي لازم و ضروري است، اما نبايد جلوي ابتكارات بسيجيان و جهادگران را گرفت و در مجموعه بايد اين موضوع در نظر گرفته شود كه در حركت هاي جهادي بايد بر دل ها مديريت شود.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين بيان كرد: بايد فرهنگ جهادي را در كشور رشد دهيم، زيرا هنگامي كه فردي حتي يك روز در اين اردوها حاضر شود به آن علاقه مند مي شود.
وي با اشاره به اردوهاي جهادي گفت: حضور در اردوهاي جهادي يك برنامه برد، برد محسوب مي شود، زيرا فرد با حضور در اين اردوها توفيق پيدا مي كند تا خود را بسازد و همچنين فعاليت هاي عمراني و فرهنگي در مناطق محروم انجام دهند و به همين خاطر جهادگران بسيجي يك سرمايه محسوب مي شوند.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين تصريح كرد: قرارگاه مركز مطالعات كتاب هاي مفيدي تاكنون توليد كرده و اين كار بايد رونق گيرد و با كمترين هزينه، پر فايده ترين كاره انجام شود.
سردارنقدي عنوان كرد: ركن اصلي اقتصاد مقاومتي توليد است، در حال حاضر هم با ركود و هم با تورم مواجه هستيم و توليد با كمترين سرمايه مي تواند راه حل اين مشكل باشد.
وي گفت: پروژه هاي اقتصاد مقاومتي توسط متخصصان كنترال مي شوند و در حال حاضر اين كارگاه ها بازار فروش خوبي در كشور دارند.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين بيان كرد: براي بازاريابي هر چه بهتر محصولات اقتصاد مقاومتي بايد ميزهاي تخصصي راه اندازي شده است و هنر اين كارگاه ها اين است كه از ظرفيت هاي بلا استفاده براي توليد استفاده مي كنند، همچنين در سال آينده دنبال گسترش صنايع تبديلي كوچك در اقتصاد مقاومتي هستيم.
سردارنقدي اظهار كرد: هنر اقتصاد مقاومتي اين است كه كساني كه از روستاها به شهرها مهاجرت كردنده اند را به روستاها باز گردانده است.
وي در پايان افزود: اميدواريم مجلس شوراي اسلامي براي بسيج رديف بودجه مستقلي تصويب كند.