به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان؛ عصر روز گذشته جشنواره غذای سالم به همت دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان در شش محور غذاهای محلی گلستان، غذاهای سنتی، طبخ آبزیان، غذاهای مدرن، کیک و شیرینی، انواع دسر و انواع نان در مینودشت برگزار شد.
این جشنواره با رویکرد تقویت صنایع غذایی و افزایش رغبت مردم به راه اندازی تولیدات کوچک و درآمدزایی و همچنین ارائه فعالیتهای دانش بنیان و با هدف چگونگی استفاده و طبخ غذای سالم از نظر ارزش غذایی، کیفیت بالا و سلامت مواد اولیه برگزار شده که با شرکت واحدهای صنعتی و خیرین شهرستانهای گنبدکاووس، آزادشهر و مینودشت همراه بود.
گفتنی است در این حاشیه این جشنواره مسابقه چینش سفره هفت سین و کارگاه آموزشی برگزار و در پایان به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.