آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۴۹۹۴
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان:

«شغل» به معنای میز و صندلی و حقوق آب باریکه نیست

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان در افتتاحیه نمایشگاه اشتغال و کارآفرینی این دانشگاه، گفت: تصور جوان ما از شغل نباید یک میز و صندلی و حقوق آب باریکه باشد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان؛ محمدعلی برزعلی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان ظهر امروز در مراسم افتتاحیه نمایشگاه اشتغال و کارآفرینی که به همت این دانشگاه و همکاری چند نهاد آموزشی و مهارت محور دیگر در محل تالار فخرالدین اسعد گرگانی برپا شده بود، این نمایشکاه را جایگاهی برای نشان دادن تولیدات حاصل از آموزش‌های مهارتی فارغ التحصیلان دانشگاهی خواند و گفت: نمایشگاه امسال سومین نمایشگاه پس از ارائه دو تجربه نسبتا موفق است.

وی با بیان اینکه نمایشگاه امسال را با رویکرد جدید برپا کردیم، ابراز داشت: محوریت اصلی نمایشگاه بر پایه «اقتصاد مقاومتی» با ریز ابعاد «تولید، اشتغال، خلاقیت و نوآوری» است که دانشجویان رشته‌های مختلف هنری و مهارتی تولیدات خود را که اغلب نزدیک به استانداردهای ملی است در 38 غرفه در معرض دید عموم قرار دادند.

برزعلی تولیدات ارائه شده در غرفه‌ها را از طراحی دوخت و بافت فرش تا تولید گیاهان تزئینی و ساخت جواهرآلات نام برد و خاطرنشان کرد: یکی از رویکردهای اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان منزلت بخشی فرهنگی به شغل‌های غیراداری است تا زمانی که دانشجوی ما نام «شغل» را شنید سریع تصویری از یک میز و صندلی و یک حقوق آب باریکه در ذهن خود تجسم نکند و وجاهت شغل‌های غیراداری که اغلب پربازده‌تر نیز هستند را درک کند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان با تأکید بر اینکه تولیدات دانشجویی مبتنی بر نیازهای روز جامعه است، بیان داشت: یک از رویکردهای اساسی دانشگاه پیگیری شعار سال در بحث گسترش فرهنگ مهارتی در کشور بود که ما معتقدیم در نهایت گسترش این فرهنگ موجب گسترش اشتغال مولد و افزایش توانمندی اقتصادی خواهد شد.

وی در ادامه به کیفیت محصولات تولیدی در رقابت با بازار جهانی اشاره کرد و در این باره گفت: یکی از مباحثی که نیازمند گسترش و تبلیغات است معرفی کیفیت محصولات تولیدی و استفاده همگام با شرایط روز دنیا به خصوص در بخش‌هایی نظیر ارتباطات است که غرفه ای بدین منظور نیز در این نمایشگاه جانمایی شده است.

واردات وسایل جانبی ابزار الکترونیکی توجیه ندارد

برزعلی در همین راستا تصریح کرد: ممکن است فناوری تولید تبلت و موبایل در کشور در حال حاضر در سطوح بالای بین المللی قرار نداشته باشد اما در تولید وسایل جانبی استفاده از کالاهای خارجی هیچ توجیهی ندارد برای مثال کیف‌های تبلت و موبایلی که وارد می‌شود اغلب ساخته شده از مصنوعات غیرطبیعی با المان‌های فرهنگی خاص خارج از مرزهای کشورمان است ولی دانشجویان تحصیل کرده در رشته‌های هنری و مهارتی توانمندی تولید کیف‌های تبلت و موبایل با مواد طبیعی و غیرمضر با المان‌های فرهنگی بومی ایرانی اسلامی دارند که نمونه‌هایی از آن در این نمایشگاه عرضه می‌شود.

دانشجویان برای ورود به بازار سرمایه باید حمایت شوند

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با مردم تبریز، اظهار داشت: امیدواریم برپایی این نمایشگاه موجب ورود فارغ التحصیلان توانمند دانشگاهی به بازار سرمایه شود چرا که دانشجویان به تنهایی توان مالی ورود به عرصه تولید را ندارند.

برزعلی در پایان گفت: رجای واثق داریم که با افزایش توانمندی فارغ التحصیلان دانشگاهی، گسترش روزافزون فرهنگ عمیق ملی و اسلامی را شاهد بوده و از ورود اجناس خارجی جلوگیری شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار