به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، فرشته روح افزا مسئول امور خواهران سازمان بسیج دانشجویی ظهر امروز در نشست خبری با انتقاد از نگاه فمینیستی در حوزه زنان گفت: امسال کمیسیون مقام زن با حضور نمایندگانی از دولت، مجلس و NGOها برگزار می شود که در گروهی که از سوی دولت به این کمیسیون اعزام می شود، افرادی از جمله ملاوردی، جلودارزاده، فرهمندپور، باستانی و فلاحتی، رحمتی و شریفی صدر حضور دارند.
مسئول خواهران سازمان بسیج دانشجویی ادامه داد: ما نگرانیم برخی از افراد حاضر در این اجلاس که نگاه فمینیستی دارند، بخواهند این عقیده خود را بیان کنند در صورتی که اگر فمینیست در غرب موفق می بود امروز شاهد پست فمینیسم و نظایر آن نبودیم.
وی افزود: برخی مباحثی که مدنظر دارند در این اجلاس مطرح شود باید پیش از مطرح شدن سنجیده شود که پس از آن چالش دیگری را به همراه نداشته باشد و برای مثال در بحث ارث و دیه زنان چه مباحثی را می خواهند مطرح کنند.
روح افزا در ادامه بیان داشت: خانم رهبر و میرگلوبیات از جمله افرادی هستند که به نمایندگی از مجلس در این کمیسیون حضور پیدا می کنند اما تعداد بسیار زیادی NGO نیز قرار است در این اجلاس حضور پیدا کند که دغدغه ما مطالبی است که می خواهند عنوان کنند و اهداف این NGOها بسیار مهم است.
مسئول خواهران سازمان بسیج دانشجویی ادامه داد: از جمله گزارش هایی که قرار است مطرح شود پل محور «پکن+۲۰» است که ۱۲ سئوال در آنجا مطرح می شود و همچنین بحث HIV که گروهی به سرپرستی آقای منصوریان که تعدادشان نیز زیاد است در آن حضور پیدا می کنند اما ما در بحث ایدز راجع به نظر آنها بحث داریم چرا که ممکن است در آینده یک چالش را برای ما به همراه داشته باشند.
وی ادامه داد: اعلام می کنند که رشد تیزی در حوزه مبتلایان به ایدز داشتیم که اگرچه این موضوع درست است و ما در حال حاضر براساس آمار سازمان بهداشت جهانی ۲۷ هزار مبتلا به ایدز داریم اما این عدد در مقابل ۷۲ میلیون جمعیت قلیل است اما آنها می گویند که این آمار را قبول ندارند و اظهار می کنند که آمارهای پنهانی نیز وجود دارد در حالی که این آمارهای پنهان برای همه کشورهاست و باز هم سازمان بهداشت جهانی ۶۹ درصد مبتلایان به ایدز در کشور ما را از معتادین دانسته که حدود ۲۰ هزار نفر است و ۷ هزار نفر باقیمانده نیز یا از خانواده های معتادین هستند یا مدل های دیگر ابتلا به ایدز از جمله بدرفتاری در روابط جنسی است.
روح افزا تصریح کرد: اما باید دید تعداد افرادی که در بدرفتاری جنسی مبتلا به ایدز شده اند بسیار کم است اما آنها می خواهند آموزش جنسی را در دبستان ها بیاورند و براساس اعلامی که مجمع ملی حقوق کودک ادعا می کند سن بلوغ در کشور ما به هشت سال رسیده که اگر اینگونه باشد وزارت بهداشت باید برای آن برنامه ریزی ویژه ای داشته باشد اما قطعاً اینگونه نیست و مگر چند درصد جامعه دانش آموزی ما قرار است از این طریق مبتلا به ایدز شوند که باید تمام این جامعه را درگیر چنین بحثی از دبستان کنیم.
وی اظهار داشت: مشکل غرب این است که از سن ۱۱ سالگی این روابط برقرار است و بعد از آن نیز زندگی شان مشروع نیست و حتی با معضل بچه های بچه دار روبرو هستند اما چه دلیلی دارد ما از غرب کپی برداری کنیم و پیشنهاد ما این است که معاونت امور زنان روی مباحثی که این NGOها می خواهند مطرح کنند نظارت داشته باشد.
مسئول خواهران سازمان بسیج دانشجویی با انتقاد از انتشار و اعلام آمار های خلاف واقع در حوزه خانواده گفت: برخی بدون بررسی های لازم و کارشناسی آمار های را اعلام می کنند برای مثال آقای گلزاری آمار دادند که ۸۰درصد دختران دبیرستانی ارتباط غلط داشته اند وقتی می رسیم این آمار از کجا آمده می گوید من مرکز درمانی داشتم و با توجه به مراجعین این آمار را بدست آوردم.
وی ادامه داد: همچنین آقای منصوریان ادعا می کنند ۴۵ درصد کودکان کار ما مبتلا به ایدز هستند که این آمار را نمی دانیم از کجا به دست آورده اند و متأسفانه آمارهای خلاف واقعی که داده می شود نگران کننده است.
روح افزا تأکید کرد: برای مثال در بحث ایدز یکی از موارد شایع سرنگ ها هستند اما در کشور ما هیچ نظارتی بر آنها نیست در حالی که در کشورهای دیگر سرنگ به صورت پلمپ و با کد تحویل داده و سپس با کد تحویل گرفته می شود اما در کشور ما شاهدیم که با افتخار سرنگ مجانی در اختیار قرار می دهند و فکر نمی شود که این سرنگ ها چه میزان عفونی خواهند بود و کودکان ما در کوچه و خیابان ها برای بازی خود از آنها استفاده می کنند.
مسئول خواهران سازمان بسیج دانشجویی بیان داشت: چه لزومی دارد یک هیئت ۱۰۰ نفره به این کمیسیون برود و چطور آمریکا به این تعداد ویزا داده است و در این وضعیت بودجه برای این تعداد هر کدام حداقل ۳۰ میلیون تومان هزینه بلیط و هتل و غیره دارد که هزینه هنگفتی می شود و آیا دستاورد آن به این میزان هزینه می ارزد.
روح افزا تاکید کرد: همچنین بحثی را مطرح کردن در خصوص سهمیه جنسیتی زنان در مجلس که ما با آن مخالفیم چرا که ما به دنبال زنان فرهیخته در مجلس خود می گردیم نه سهمیه ای و این اتفاق پیش از این نیز در افغانستان رخ داد که ماحصل آن حضور زنان بی سواد در مجلسشان بود که ما آن را نمی خواهیم.
وی افزود: آیا مشکل زنان کشور ما خوانندگی بود که توسط وزیر ارشاد رونمایی شود؟ پس چرا انقلاب کردیم مگر این نوع آزادی در زمان شاه وجود نداشت؟ مگر مشکل زنان ما این است که مناصب دولتی ندارند که سهمیه جنسیتی مجلس برای آنها می خواهیم مشکل زنان ما این است که مشکلاتشان احصاء نمی شود و ما نمی توانیم موش آزمایشگاهی غرب باشیم.
مسئول خواهران سازمان بسیج دانشجویی اظهار داشت: نگاه غربی هرگز نمی تواند نجات گر حوزه زنان باشد و یکی از دلایل روی آوردن ما به نزاع های جنسیتی این است که ما در علوم انسانی نیز می خواهیم از غرب کپی کنیم درحالی که مقام معظم رهبری نیز به ما هشدار داده اند.
وی تاکید کرد: برخی با حمایت از نشریات و مجلات با نگاه فمنیستی قصد دارند بستر ایجاد این شرایط را در کشور مهیا کنند برای مثال موضوع ازدواج سفید را مطرح می کنند در حالی که در هیچ کجای جهان نام ازدواج را بر این موضوع نمی گذارند و به صورت زندگی های قرار دادی و نه ازدواج مطرح می شود.
روح افزا به بررسی پیامد های مخرب نگاه فمنیستی بر خانواده پرداخت و برای نمونه به بحث پدران غایب اشاره کرد و تصریح کرد: حدود ۷۰درصد خانواده های آمریکایی بدون ازدواج تشکیل شده است. البته سازمان ملل هر ۱۰سال آمار را اعلام می کند این آمار اعلام شده مربوط به سال ۲۰۰۷است و آمار سال ۲۰۱۷به شدت وخیم تر خواهد بود و اگر درست بنگریم خواهیم دید که دستاورد آزادی از نوع غربی ۲۰ میلیون فرزندی است که پدر خود را نمی شناسند و باید در بانک های DNA به دنبال پدران خود بگردند.
مسئول خواهران سازمان بسیج دانشجویی خاطرنشان کرد: من در موضع گیری که نسبت به خانم روت انجام شد تنها حقارت را برای خودمان احساس کردم و مطمئنم با افزایش نگاه فمینیستی آمار آسیب های اجتماعی ما نیز بالاتر خواهد رفت.
و این چه توجیهیه که مثلا چون فلان دولت فلان کار اشتباه و کرده پس دولتای بعدم حق دارن همون کا رو بکنن !!!!
الان ما اینجا کشته مرده ی اشخاص نیستیم که ... هرکس راه درست و طی کنه مورد پسند و پشتیبانی قشر دانشجو قرار میگیره حالا میخواد از هر جناحی باشه و اگر باز هر کس از هر جناحی بزنه تو جاده خاکی و اشتباه کنه مورد تذکر قرار میگیره ...
در این دولت که این سفرها اشکالی نداره و این هزینه ها هم پول خورد محسوب میشه- مگر شما معنی تکنوکرات رو نمیدونید؟