امروز هر دانشجوی بسیجی باید یک شهید طهرانی مقدم باشد 
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۳۳۲۱
رئیس دانشگاه آزاد بیرجند:

امروز هر دانشجوی بسیجی باید یک شهید طهرانی مقدم باشد 

رئیس دانشگاه آزاد بیرجند گفت: امروز نیاز اصلی کشور پیشرفت و تولید علم است؛ بنابراین هر دانشجوی بسیجی باید در زمینه‌های مختلف علمی به حدی پیشرفت کند که برای کشور یک شهید طهرانی مقدم باشد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، آصف زارع امروز در جمع دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد بیرجند با اشاره به اینکه ما مسئولان مسئولیت بر عهده گرفته‌ایم که برای پیشرفت کشور کار کنیم، گفت: هر تشکل یا فردی که هدفش پیشرفت و تعالی دانشگاه آزاد باشد، وظیفه داریم که از او حمایت کنیم.

 

وی افزود: برخی از تشکل‌ها و نهاد‌ها مانند بسیج دانشجویی و اساتید بدلیل اینکه اهداف آن‌ها مقدس و والا است وظیفه ما را در کمک به این‌ها بیشتر می‌کند.

 

رئیس دانشگاه آزاد بیرجند با بیان اینکه بسیج دانشجویی سعی کند تا همه طیف افراد را به سمت خود جذب کند، گفت: وظیفه یک دانشجوی بسیجی باید در مرحله اول علم دوستی و علم اندوزی باشد؛ چراکه در حال حاضر نیاز اول کشور بحث تولید علم در تمامی زمینه‌ها است.

 

زارع با اشاره به اینکه نخبگان در پیشرفت کشور تاثیر بسزایی دارند، بیان داشت: باید شرایط کار کردن برای نخبگان کشور فراهم شود تا آن‌ها از ظرفیت خود برای پیشرفت کشور استفاده کنند.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار