کد خبر:۳۹۳۳۰۰
امروز؛

نمایشگاه «حریم زینب (س)» در دانشگاه آزاد بیرجند بر پا شد

نمایشگاه «حریم زینب (س)» صبح امروز با حضور رئیس دانشگاه آزاد بیرجند و مسئول سازمان بسیج دانشجویی خراسان جنوبی در دانشگاه آزاد بیرجند بر پا شد. 

محمد امین کریمی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، هدف از برگزاری نمایشگاه «حریم زینب (س)» را جلوگیری از تهاجم فرهنگی در جامعه و نهادینه کردن چادر در بین دانشجویان عنوان کرد.

 

وی افزود: این نمایشگاه از امروز تا ۱۴ اسفند همه روزه صبح‌ها از ساعت ۸ تا ۱۳ و عصر‌ها هم از ساعت ۱۶ تات ۱۸ در دانشکده حقوق و علوم اداری دانشگاه آزاد بیرجند به روی دانشجویان علاقه‌مند دایر است.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم اداری دانشگاه آزاد بیرجند با اشاره به اینکه این نمایشگاه با همکاری دفتر فرهنگ و نهاد دانشگاه و به همت دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد بیرجند برپا شده است، گفت: در این نمایشگاه محصولاتی مانند کتاب، نرم افزار و سی دی در خصوص حجاب و مباحث مربوط به جوانان، محصولات فرهنگی و غیره با ۱۰ تا ۳۰ درصد تخفیف ارائه می‌شود. 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار