کد خبر:۳۹۳۸۲۳
لیلا برخورداری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

مافیای قدرتمند سینما نقش‌ها را بین بازیگران پخش می‌کند

لیلا برخورداری بازیگر تلویزیون، سینما و تائتر گفت: متاسفانه فضای سینما بسیار غم انگیز و غبار آلود است و اثار های تولیده شده در این مدیوم همگی تکرار مکررات هستند.

لیلا برخورداری بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار سینمایی «خبرگزاری دانشجو» در پاسخ به کم کاری خودش در سینما، اظهار داشت: یک مافیای قدرتمندی در سینما وجود دارد که نقش ها را بین بازیگران تقسیم می کند و هارمونی خودشان را اصلا بهم نمی ریزند و اگر دقت کرده باشید چندین بازیگر در سال حداقل در شش فیلم سینمایی حضور دارند و تمامی نفش از منفی تا مثبت را به تنهایی بازی می کنند.

 

بازیگر «خواب و بیدار» در ادامه افزود: همیشه در انتخاب فیلم‌ها دقت نظر خاصی را لحاظ کردم و بهترین پیشنهاد را برای ایفای نقش انتخاب کرده‌ام. البته هیچ‌وقت با پیشنهاد نقش خاصی مواجه نشده ام که بتوانم بخش دیگری از توانایی خودم را اثبات کنم. به این دلیل که کمتر کارگردان و فیلمسازی این ریسک را متحمل می شود تا بازیگر را در یک شمایل جدید و تضاد با فضای ذهنی مردم به کار گیرد.

 

وی در رابطه با اینکه اهمیت چهره مناسب و فیزیک خوب در حوزه سینما چقدر در تعداد پیشنهاد های بازی کردن موثر است، توضیح داد: چهره و فیزیک مناسب یکی از مولفه های مثبت برای هر بازیگر محسوب می شود که بیشتر در زمینه فیلم های تجاری که در بخش خصوصی ساخته می شود، اهمیت دارد، ولی بخشی از ستارگان سینما چهره‌ای فوق العاده معمولی دارند و بر اثر توانایی‌های که دارند، به بازیگر قابلی تبدیل شده‌اند که بهره گیری از آنان بخشی از هزینه های فیلم را در گیشه سینما جبران می کند.

 

بازیگر «بی صدا فریاد کن» با تاکید براینکه فضای سینما مسموم و باندبازی های پشت پرده آن باعث قهر مردم با سینما شده است تصریح کرد: فضای سینما و فرهنگ به صدها دلیل غبار آلود و غم اگیز است و کارهای را که مشاهده می‌کنیم کاملا تکرار مکررات هستند، چرا که مخاطب نه در داستان و قصه و نه در بازیگر و فضای فیلم  تغییری را احساس نمی‌کند. به نظر می‌رسد سینما را به حال خودش رها کرده و اندک توجهی را هم به آن نشان نمی دهد.

 

برخورداری راجع به فعالیت های اخیر خود به خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجو گفت: «سال های ابری» آخرین سریالی بود که از من پخش شد. اکنون  با ۲ پیشنهاد بازی از تلویزیون مواجه هستم که در حال مذاکره هستیم و تا هفته آینده تکلیف بازی ام در این سریال ها مشخص خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار