کد خبر:۳۹۳۸۶۱
آشنا در جمع خبرنگاران:

محور انتقال نظرات دولت و نخبگان باید از مسیر دانشگاه عبور کند

مشاور فرهنگی رئیس جمهور تاکید کرد: محور انتقال نظرات دولت و نخبگان می‌تواند از مسیر دانشگاه عبور کند که خوشبختانه دانشگاه‌های مراکز استان این امکان را فراهم کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حسام‌الدین آشنا دیروز در جمع خبرنگاران در حاشیه مراسم آغاز به کار اتاق فکر خراسان رضوی در دانشگاه فردوسی مشهد در رابطه با نقش نخبگان دانشگاهی در اتاق‌های فکر استانی گفت: دولت احتیاج دارد تا از نظرات نخبگان چه در سطح ملی و چه در سطح استانی استفاده کند و از طرف دیگر لازم است دولت بتواند صدای خود را به نخبگان برساند.

 

وی با تاکید بر اینکه محور انتقال نظرات دولت و نخبگان می‌تواند از مسیر دانشگاه عبور کند، افزود: دانشگاه‌های مراکز استان‌ها به همت وزارت علوم این امکان را برای دولت و دانشگاهیان فراهم کرده‌ است تا بتوانند دیدگاه‌های خود را به اشتراک بگذارند.

 

مشاور فرهنگی رئیس جمهور نتیجه بهره گیری از چنین روندی را ایجاد بازار ایده‌های سیاستی دانست و گفت: به این معنا که نخبگان کشور بتوانند دیدگاه‌های خود را در رابطه با مسائل مهم کشور و یا منطقه با دولت به اشتراک بگذارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار