کد خبر:۳۹۴۱۰۷
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

ارائه خدمات اوليه سلامت به ساکنان مناطق حاشيه مشهد تا پایان اسفندماه تکمیل می‌شود

رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد گفت: با اقدامات انجام شده تا پايان اسفند تمامي ساکنان مناطق حاشيه مشهد زير پوشش برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت قرار خواهند گرفت.
ارائه خدمات اوليه سلامت به ساکنان مناطق حاشيه مشهد تا پایان اسفندماه تکمیل می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه«خبرگزاری دانشجو»، دکتر مصطفی مهرابی بهار گفت: بر اساس سرشماري‌هاي انجام شده يک ميليون و ۱۳۷هزار نفر در مناطق حاشيه شهر مشهد ساکن هستند، که براین اساس، طرح گسترش شبکه‌هاي مناطق حاشيه بازبيني و ۴۱مرکز و ۱۱۶ پايگاه ( ضميمه و غير ضميمه) به تائيد مرکز توسعه شبکه وزارت رسيد و مراحل تدارک ارائه خدمات در اين مناطق فاز بندي شد.

 

وي با بیان اینکه در مرحله نخست اجراي اين طرحف هشت مرکز سلامت، ۲۳ پايگاه سلامت و دو پايگاه سلامت شهري در مناطق حاشيه استقرار يافت و 225 هزار نفر زير پوشش اين برنامه قرار گرفتندف بیان داشت: در مرحله دوم اين برنامه نيز، برون سپاري ۳۲مرکز سلامت جامعه و ۹۲ پايگاه سلامت در حاشيه شهر مشهد انجام شده است که در حال تجهيز و استقرار واحدها و نيروهاي بکارگيري شده از بخش خصوصي است و تا پايان اسفند ارائه خدمات براي کليه جمعيت حاشيه شهر مشهد کامل خواهد شد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بيان اينکه در مرحله سوم اين برنامه 9 شهر با جمعيت ۲۰ تا ۵۰ هزار نفر  زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد شامل فريمان، تايباد، درگز، چناران، گلبهار، کاشمر، قوچان، خواف و سرخس زير پوشش قرار مي‌گيرند، خاطر نشان کرد: در اين برنامه ۱۸مرکز سلامت جامعه و ۳۲پايگاه سلامت برون سپاري خواهد شد که در حال حاضر در حال تجهيز و بهبود استاندارد واحدهاي مورد نظر هستند و پروپوزال واگذاري خدمات از طريق کميته برون‌سپاري نهايي گرديده است که پس از تعطيلات نوروزي مراحل واگذاري براي جمعيت حدود ۲۹۰ هزار نفر اجرا خواهد شد.

 

وی ارائه خدمات فعال به گروههاي هدف،بهره مندي تمامي افراد از خدمات بهداشتي، پيگيري فعال از طريق کارشناسان مراقب سلامت پايگاههاي سلامت با مشارکت داوطلبان سلامت و مبتني بر پرونده الکترونيک سلامت از مهمترين نقاط قوت اجراي اين برنامه در مناطق حاشيه و شهرهاي ۲۰تا ۵۰ هزار نفر برشمرد.

 

مهرابي بهار گفت: ارائه خدمات توسط کارشناسان مراقبت سلامت خانواده، حضور کارشناسان ارشد روانشناسي باليني و کارشناسان تغذيه در مراکز از ديگر مزاياي اجراي اين برنامه به شمار مي رود که مي توان با ارائه خدمات مشاوره‌اي و آموزش مهارت‌هاي سبک زندگي و بهبود تغذيه جامعه با افزايش سواد سلامتي و توانمند ساختن جامعه مبتني بر شعار خود مراقبتي شاهد توفيقات روزافزون در ارتقاء سلامت جامعه هدف باشيم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار