کد خبر:۳۹۴۴۱۲
استاد دانشگاه‌های گیلان:

استفاده از ابزار جنگی مهمترین تکیه‌گاه دشمن در جنگ نرم بود

استاد دانشگاه‌های گیلان استفاده از ابزار جنگی را مهمترین تکیه‌گاه دشمن در جنگ نرم عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری  دانشجو» از رشت، محمد مهدی نیازمند امروز در نشست بصیرتی پیرامون ابعاد فرهنگی و سیاسی جنگ نرم که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور منجیل برگزار شد، ضمن تسلیت ایام فاطمیه(س) گفت: استفاده از ابزار جنگی مهم ترین تکیه گاه دشمن در جنگ نرم بود.


وی با بیان اینکه این ابزار همان گزینه های روی میز آمریکا است، افزود: هجمه دشمن تا هشت سال دفاع مقدس در قالب جنگ در جبهه سخت و نظامی صورت می‌گرفت و پس از آن رویکرد فرهنگی به خود گرفت.


استاد دانشگاه های گیلان اینترنت، موبایل، ماهواره و شبکه های اجتماعی را از ابزار دشمن در جنگ نرم عنوان کرد و گفت: دشمن در جبهه جنگ نرم برای تحقق اهدافش با صرف هزینه های سنگین تولید محتوا می‌کند و از طریق شبکه های ماهواره ای و ابراز جنگ نرم آنها را ترویج می‌دهد.


نیازمند گفت: در حوزه اینترنت بسیاری از موتورهای جستجوگر در خارج از کشور مدیریت می‌شوند و هزینه ها به جیب کشورهای وابسته استکبار جهانی می‌رود.


وی، شبکه های ماهواره ای را از ابراز دشمن در جنگ نرم معرفی کرد و گفت: آمریکا شبکه های ماهواره ای خود را از سه شبکه به ۱۷۵ شبکه فارسی زبان افزایش داده و با تولید برنامه های ضد دینی و هویتی به دنیال آن است حیا و غیرت را از جوان و خانواده ایرانی بگیرد.


استاد دانشگاه های گیلان ترویج مرجعیت انگلیسی توسط صادق شیرازی را از دیگر توطئه های دشمن دانست و گفت: آنها با تشکیل شبکه هایی به نام کربلا و امام حسین(ع) پشت عقاید دینی مردم سنگر گرفته اند و به شیعه ضربه می‌زنند.


نیازمند ترویج استفاده از مشروبات الکی،  روابط متاهلین خارج از عرف عادی، سست کردن بنیان خانواده با ترویج برنامه های شبکه های ماهواره ای را از اهداف شبکه های ماهواره ای عنوان کرد.


وی شبکه های اجتماعی جامعه امروز را تیغ دو لبه دانست و گفت: عدم بهره گیری استفاده درست این ابراز عواقب جبران ناپذیری دارد و از طرفی سود کلانی از این شبکه ها عاید رژیم صهیونیستی می‌شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار