کد خبر:۳۹۴۹۲۵
یک رزمنده مقاومت در سوریه:

دانشگاه‌ها قلب تپنده سیاست کشورها هستند

یک رزمنده مقاومت در سوریه گفت: دانشگاه‌ها قلب تپنده سیاست کشورها هستند، به طوری که شروع تفکرات انقلابی در انقلاب اسلامی ایران نیز از دانشگاه‌ها آغاز شد.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، ابوزهرا ظهر امروز در اکران مستند«ملاقات با داعش» در پنجمین جشنواره فیلم عمار که توسط بسیج دانشجویی در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، گفت: دانشگاه‌ها قلب تپنده سیاست کشورها هستند، به طوری که شروع تفکرات انقلابی در انقلاب اسلامی ایران نیز از دانشگاه‌ها آغاز شد.

 

وی ادامه داد: انقلاب‌های مختلف در دنیا با خطراتی نظیر دخالت استکبار جهانی و نظام‌های سلطه جهانی مواجه شده‌اند؛ اما انقلاب ما با فرماندهی ولایت فقیه و حضرت امام خمینی (ره) توانست در دنیا یک تفکر جهادی را آغاز کند و با موفقیت‌های مختلفی نیز مواجه شد.

 

این رزمنده مقاومت در سوریه با بیان اینکه استکبار در این دوره اقدامات بسیاری از جمله ترور شخصیت‌ها و تلاش در جهت تجزیه کشور ایران انجام داد، بیان داشت: انتشار تفکر انقلابی ما به دنیا آغاز شد و به طبع آن گروه‌های انقلابی بسیاری در کشورهای اسلامی به وجود آمدند و پس از به وجود آمدن حزب الله، این گروه‌های جهادی در کشورهای فلسطین، افغانستان و دیگر کشورهای اطراف ایران شکل گرفتند.

 

ابوزهرا با تاکید بر اینکه عقیده‌های مذهبی ما برای مستکبران بسیار خطرناک است، خاطرنشان کرد: به همین دلیل دشمن به فکر ایجاد تنش در سوریه افتاد و گروه‌های مخالف نظام را به خیابان‌ها کشاند، النصره را در این کشور به وجود آورد و این گونه امنیت را در سوریه با خطر مواجه کرد.

 

وی افزود: ایجاد ناامنی منجر به بروز گروه‌های تروریستی در این کشور شد، در این برهه بود که اسرائیل موقعیتی را که در پی آن بود به دست آورد، تا بتواند با استفاده از این موقعیت اسلام هراسی را در دنیا به وجود آورد و گسترش دهد.

 

این رزمنده ادامه داد: اسرائیل تفکر وهابیت را بین این گروه‌ها افزایش داد متاسفانه برخی عنوان می‌کنند چرا علی رغم اینکه ایران با مشکلات اقتصادی بسیاری مواجه است به سوریه کمک می‌کند. این در حالی است که هدف تشکیل داعش ایران بود.

 

ابوزهرا با طرح این پرسش که چنانچه این گروه‌های تکفیری ادعای مقابله با دشمن را می‌کنند چرا تهدید آنان ما هستیم؟ و چرا به مقابله با اسلام و مردم مسلمان می‌پردازند، تصریح کرد: آنان بشرطی نمی‌توانند به ما حمله کنند که هر روز ما آماده باشیم. امروز جبهه جنگ تغییر کرده و میدان مبارزه امروز ما میدان‌های فرهنگی و علمی هستند.

 

وی ضمن بیان اینکه امروز دانشگاه سنگر رزم دانشجوست، خاطرنشان کرد: ما به این نتیجه رسیدیم به جای اینکه در سرزمین خود آماده مبارزه با دشمنان شویم باید در خارج از مرزهای خود سنگر بسازیم تا این گونه بتوانیم از کشور خود دفاع کنیم.

 

این رزمنده افزود: هر کشور برای دفاع از تمامیت ارضی خود بودجه دفاعی دارد که مقداری از این بودجه را به بحث مقاومت تخصیص می‌دهد ما نیز همین کار را انجام می‌دهیم. جنگ در سوریه، جنگ سوریه نیست جنگ نیابتی ماست و علت این مقابله، تفکر شیعه است آنان نمی‌خواهند این تفکر اشاعه یابد و به دلیل همین عدم اشاعه دست به هر کاری می‌زنند.

 

ابوزهرا تاکید کرد: ائتلاف مبارزه با داعش که توسط کشورهای اروپایی و آمریکایی به وجود آمده تنها جهت نفوذ به کشورهای تحت نفوذ اسلام است.

 

وی ادامه داد: جنگی که در سوریه به وجود آمده مانند جنگ ایران و عراق است ایران در زمان جنگ از ۱۷ملیت اسیر گرفت، امروز در سوریه کسانی علیه اسلام می‌جنگند که از دیگر کشورها آمده‌اند.

 

این رزمنده با تاکید بر اینکه شهدای مقاومت از تمام کشورهای اسلامی و امام زمان(عج) نظاره گر ما هستند، گفت: ما چه میزان موقعیت را شناختیم و آن را شناساندیم. چه میزان احساس خطر کردیم و این احساس خطر را اشاعه دادیم؟

 

ابوزهرا با بیان اینکه چنانچه بخوابیم آنان به درب منازل ما خواهند آمد، تصریح کرد: رشد علمی برای ملت ایران افتخار کسب کرده است. فناوری‌های هسته‌ای، موشکی و پزشکی ایران دشمن را انگشت به دهان کرده است.

 

وی بر مسئله کسب بصیرت سیاسی تاکید و بیان داشت: اختلافات سیاسی نباید منجر به جدایی و تجزیه شود، اختلافات را باید به مذاکره نشست و هدف آن حل مشکلات باشد نه ایجاد مشکل دوباره.

 

این رزمنده ضمن تاکید بر اینکه مراقب باشید کشته جنگ فرهنگی نشوید، گفت: ما خیانتِ خیانت کاران را چه در داخل و چه در خارج فراموش نمی‌کنیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار