کد خبر:۳۹۴۹۲۶
ذکیانی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

راه اندازی مرکز آموزشی فرهنگی دانشگاه علامه/ استقبال دانشجویان بی نظیر بوده

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: ما بیش از ۱۷ هزار دانشجو داریم که می‌خواهیم به همه دانشجویان به طور کامل سرویس کارگاه‌ها را ارائه کنیم تا دانشجویان مشکلات کامپیوتری خود را برطرف کنند و دیگر در این زمینه مشکلی نداشته باشند.

غلامرضا ذکیانی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»،در خصوص برنامه‌های فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: برنامه‌های فرهنگی دانشگاه علامه به دو دسته تقسیم می‌شوند یکی برنامه‌های روتین که در حوزه‌های مختلف مانند انجمن‌های علمی، کانون‌های فرهنگی و هنری و نشریات و اردو‌ها می‌باشد که این برنامه‌ها هر ساله در دانشگاه با یک برنامه مدون انجام می‌شود.

 

وی افزود: سری دیگر برنامه‌های دانشگاه علامه به خاطر کاستی‌های موجود در این دانشگاه به وجود آمد مواردی که در آن‌ها پیش از این پرداخته نمی‌شد دانشگاه علامه طباطبایی چون دانشگاه علوم انسانی است لذا دارای داوطلبان و فارغ التحصیلان زیادی است.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه بیان داشت: متاسفانه دانشجویان و دانش آموختگان ما آماده ورود به عرصه‌های عملی جامعه و نیازهای کاربردی جامعه نیستند دلایل مختلفی وجود دارد که دانش آموختگان ما وقتی به بازار کار و موسسات مراجعه می‌کنند با دو سه سوال مواجه می‌شوند که مثلا چه نرم افزارهایی از رشته خود را آشنایی دارید و چه قدر عملی کار کرده‌اید.

 

وی با بیان اینکه دانشجویان مهارت‌های عمومی را نیز کاملا آگاهی ندارند گفت: وقتی دانشجویان به مراکز کار پاسخ می‌دهند که از نرم افزار‌ها مهارت خاصی ندارند جذب بازار کار نمی‌شوند. ما با توجه به این خلا به سمت این موضوع پیش رفتیم که باید به دانشجویان نرم افزارهای موجود در هر رشته خاص را آموزش بدهیم.

 

ذکیانی گفت: پس از شروع این برنامه متوجه شدیم دانشجویان و دانش آموختگان مقاطع کار‌شناسی و کار‌شناسی ارشد پیش از آموختن نرم افزار‌ها باید اطلاعات عمومی و پایه را یاد بگیرند.

 

وی در ادامه افزود: ورد و رزومه نویسی و جستجوی مقالات را نیز بعضی از دانشجویان بلد نیستند در حالی که انتظار جامعه از آن‌ها بیش از این است لذا بر آن شدیم تا مرکز آموزشی معاونت فرهنگی علامه را راه اندازی کنیم.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به برگزاری بیش از ۳۶ کارگاه ادامه داد: در همین مدت کوتاه راه اندازی بیش از ۳۶ کارگاه در این زمینه‌ها برگزار شده که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته و ما توانستیم بیش از ۸۰۰ نفر را تحت پوشش این کارگاه‌ها قرار دهیم.

 

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه علامه بیش از ۱۷ هزار دانشجو دارد گفت: ما بیش از ۱۷ هزار دانشجو داریم که می‌خواهیم به همه دانشجویان به طور کامل سرویس کارگاه‌ها را ارائه کنیم تا دانشجویان مشکلات کامپیوتری خود را برطرف کنند و دیگر در این زمینه مشکلی نداشته باشند.

 

ذکیانی بر آموزش یک زبان خارجی به دانشجویان تاکید کرد و گفت: اهداف برگزاری این کارگاه‌ها برای این است که دانشجویان حداقل یک زبان خارجی را یاد بگیرند و مشکل کامپیو‌تر و اینترنت نداشته باشند.

 

وی در ادامه بیان داشت: مهم‌ترین کار ما در این ترم این است که علاوه بر برنامه‌های روتین فرهنگی دو هزار نفر از دانشجویان را در همین ترم جاری آموزش مهارت‌های عمومی بدهیم و به سمت مهارت‌های تخصصی آن‌ها را سوق بدهیم.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: از سال آینده دانشگاه به سمت این می‌رود که هر فارغ التحصیل دانشگاه علامه دو مدرک تحصیلی بگیرد یکی مدرک رشته‌ای که در آن به تحصیل گذرانده و دیگری مدرکی از یکی از زبان‌های خارجی که غالبا این زبان خارجی انگلیسی می‌باشد.

 

وی در خصوص اطلاع رسانی به دانشجویان پیرامون برگزاری این کارگاه‌ها گفت: دانشجویان در حال حاضر از طریق پیامک از برنامه‌های معاونت علمی و فرهنگی دانشگاه با خبر می‌شوند اما به محض رسمیت این کارگاه‌ها و اگر همه دانشجویان به آن تمایل داشته باشند که بخواهند این مهارت‌ها را یاد بگیرند باید در دفترچه آزمون سراسری هم به این کارگاه‌ها اشاره شود و در خود دانشگاه نیز به صورت بنر و بیلبورد اطلاع رسانی شود.

 

ذکیانی با اشاره به اینکه ما در اطلاع رسانی مشکلی نداریم گفت: مشکل ما در بحث استقبال دانشجویان است در خوابگاه‌ها و دانشکده‌های مختلف این دانشگاه این دوره‌های آموزشی گذاشته شده و استقبال دانشجویان خارج از تصرف ما بوده که این وظیفه ما را سنگین‌تر می‌کند.

 

وی در پاسخ به اینکه آیا بودجه‌ای از دانشگاه برای این فعالیت‌ها در نظر گرفته شده است گفت: شاید باور نکنید این مرکز آموزش ۳۵ دوره‌ای را که برگزار کرده است با کیفیت بسیار بالا و با کمتر از یک میلیون تومان برگزار نموده به عنوان مثال ما دوره مدیریت پروژه توسط اساتید با مدرک‌های معتبر برگزار کردیم.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به اینکه دانشگاه علامه با بهزیستی و سازمان فنی حرفه‌ای برای برگزاری این کارگاه‌ها قرارداد منعقد کرده است گفت: ما برای بهتر شدن کارگاه‌ها و استفاده از اساتید مجرب به انعقاد قرارداد با مراجع مرتبط دست زده‌ایم و با توجه به اینکه کلاس‌ها در فضای دانشگاه برگزار می‌شود به هماهنگی با اساتید توانستیم این دوره‌ها را با کمترین هزینه برگزار کنیم.

 

وی افزود: در عین حال اساتید درجه یک هم پذیرفته‌اند که با هزینه و مقدار کمتری حق تدریس به دانشجویان آموزش دهند دانشگاه نیز با تمام قوا از این طرح حمایت می‌کند و ما نیاز چندانی از بعد مالی نداریم اما اگر در آینده نیاز مالی بیش از این شود مطمئنا دانشگاه از ما حمایت خواهد کرد.

 

ذکیانی در ادامه گفت: خوشبختانه دانشجویان ما این دوره‌ها را که در طول ترم تحصیلی برگزار شده استقبال کردند و کاملا با اساتید آشنا هستند و برخی از اساتید در داخل دانشگاه و برخی از خارج از دانشگاه برای تدریس در این کارگاه‌ها حضور می‌یابند و از این لحاظ هم هیچ کاستی احساس نمی‌شود.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: استقبال داوطلبان بیش از قبل است و فعلا این دوره‌ها در معاونت فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی واقع در خیابان کریم خان تهران برگزار شده و هنوز گسترش نیافته ولی این دوره‌های مهارت آموزی در همه رشته‌های مختلف در دو سطح عمومی و تخصصی برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار