کد خبر:۳۹۵۱۹۹
فتوحی عنوان کرد

تحصیل ۱۲ هزار دانشجو در دانشگاه شریف/ برگزاری جشن پنجاهمین سال دانشگاه در سال آینده

رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: دانشگاه شریف در حال حاضر ۱۲ هزار دانشجو دارد که در ۱۳ دانشکده مختلف مشغول تحصیل هستند که نیمی از آن‌ها تحصیلات تکمیلی را می‌گذرانند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، محمود فتوحی در مراسم اختتامیه جایزه جهانی میک که امروز در مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما در حال برگزاری است گفت: اگر به اقتدار یک کشور و عوامل سازنده در آن رجوع کنیم علم و فناوری و اقتصاد و فرهنگ در آن اهمیت ویژه‌ای دارد و دانشگاه‌ها نقش بی‌بدیلی در آن ایفا می‌کنند چرا که دانش به عنوان موتور اصلی رشد و توسعه است و دانشگاه‌ها مهم‌ترین مولد دانش محسوب می‌شوند.

 

وی افزود: امروز با دگرگونی جایگاه‌های سنتی دانشگاه‌ها پاسخگویی و پویایی و نتیجه گرایی وظایف اصلی دانشگاه‌ها شده‌اند، تحولات دانش نیز به سه دوره زمانی تقسیم می‌شود یکی بعد از انقلاب که تعداد دانشجویان به ۱۵۰ هزار نفر رسید و تعداد دانشگاه‌ها به کمتر از استان‌های کشور رسید.

 

رئیس دانشگاه صنعتی شریف در ادامه گفت: امروز بیش از ۴ میلیون نفر دانشجو و بیش از دو هزار دانشگاه در کشور داریم و اعزام دانشجویان بر‌تر به خارج از کشور نیز برای تامین اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها انجام شد.

 

وی به تشریح دوره دوم تحولات دانش پرداخت و گفت: در اویل دهه ۷۰ دوره دیگری آغاز شد که به تحصیلات تکمیلی و انجام پژوهش دانشگاه‌ها روی آوردند دوره سوم از اوایل دهه ۸۰ آغاز شد که دانشگاه‌ها در فعالیت و پژوهش و فناوری شروع به کار کردند و ارتباط دانشگاه و صنعت اتفاق افتاد.

 

فتوحی به تعامل بیشتر دانشگاه‌ها و صنعت تاکید کرد و گفت: تعامل هر چه بیشتر دانشگاه‌ها و صنعت باید در کشور اتفاق بیفتد و این تعامل بر مبنای دانش است.دانشگاه صنعتی شریف رسالت خود را به عنوان یکی از دانشگاه‌ها بر‌تر کشور انجام داده و به تعلیم و تربیت دانشی که حاصل مجموعه‌ای از تلاش محققین است پرداخته که خود مایه مباهات کشور است.

 

وی با طرح این پرسش که مهم‌ترین عوامل خلق اینجایگاه ویژه چه بوده است گفت: جذب اساتید مجرب در دانشگاه صنعتی شریف جذب دانشجویان ممتاز و توجه به امر آموزش پژوهش و فناوری از عوامل خلق این جایگاه است. دانشگاه شریف در حال حاضر ۱۲ هزار دانشجو دارد که در ۱۳ دانشکده مختلف مشغول تحصیل هستند که نیمی از آن‌ها تحصیلات تکمیلی را می‌گذرانند.

 

وی در ادامه بیان داشت: سه دانشکده این دانشگاه مربوط به علوم است و یک دانشکده مدیریت و اقتصاد دارد که بخش اعظم فعالیت‌های این دانشکده برای برگزاری جایزه جهانی میک بوده است.

 

فتوحی با اعلام این خبر که دانشگاه شریف در سال آینده ۵۰ امین سال تاسیس خود را جشن می‌گیرد گفت: این دانشگاه در سال آینده ۵۰ امین سال تاسیس را جشن خواهد گرفت که بتواند راهبرد آینده این دانشگاه را رقم بزند دانشگاه شریف با مشارکت فعال خود در راستای سند چشم انداز بیست ساله جمهوری اسلامی ایران نقش کلیدی و تاثیرگذاری داشته است. دانشگاه شریف به عنوان پیش رو‌ترین دانشگاه در راستا تبدیل علم به عمل طیف گسترده‌ای از خدمات دانش محور را با تکیه بر توان متخصصین داخلی به سازمان‌های کشور ارائه می‌کند.

 

رئیس دانشگاه صنعتی شریف در ادامه گفت: یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های این دانشگاه در راستای رسالت‌های خود برای ارتقای توان ارزش آفرینی کشور و جایزه جهانی میک می‌باشد. دانشگاه شریف به ارتقای موقعیت سازمان‌های کشور در عرصه بین المللی با بهره گیری از اصول علمی اهتمام ویژه‌ای داشته و گام مهمی در شناسایی نقاط ضعف برای طراحی راهکارهای موثر برداشته است.

 

وی درپایان خاطر نشان کرد: دانشگاه شریف در راستای گسترش اقدامات خود به منظور ارتقای آموزشی و پژوهشی از همکاری با کلیه سازمان‌های کشور استقبال می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار