آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۵۳۸۹

گمرک به تولیدکنندگان عیدی داد

گمرک اعلام کرد، در روزهای پایانی سال ۱۳۹۳ به تولیدکنندگان عیدی داد و برخلاف سال‌های گذشته ضمانت‌نامه بانکی آخر سال را هم قبول می‌کند. 
گمرک به تولیدکنندگان عیدی داد

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی گمرک ایران، این اقدام روز گذشته به دستور کرباسیان رئیس کل گمرک ایران صورت گرفته و امروز در بخشنامه‌ای از سوی مسعود کمالوند معاون توسعه مدیریت و منابع گمرک به تعدادی از گمرکات ابلاغ شده است.

 

براساس این بخشنامه گمرکات تهران، فرودگاه امام خمینی(ره)، نوشهر، بندرانزلی، سهلان، بازرگان، شهیدرجایی، شهیدباهنر، خرمشهر، آبادان، بندر امام خمینی(ره)، سلفچگان، یزد، کرمان، اصفهان و غرب تهران مجاز خواهند بود تا از تولیدکنندگان در روزهای پایانی سال هم ضمانت‌نامه بانکی قبول کنند.

 

در این بخشنامه صرفاً خطاب به گمرکات یادشده آمده است: در نظر است به استناد ماده 6 قانون امور گمرکی جهت حمایت از تولیدکنندگان و جبران کمبود نقدینگی آنان، درخصوص ارائه تسهیلات ضمانت‌نامه بانکی بابت ترخیص قطعی کالاهای مرتبط با پروانه بهره‌برداری تولیدکنندگان، در کمیته‌ای که بدین منظور تشکیل گردیده است، بررسی و تصمیم‌گیری شود.

 

بنابراین گزارش، گمرکات یادشده موظفند در صورت ارائه درخواست توسط تولیدکنندگان ، درخواست مربوطه را به نمابر شماره 88902005 حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع گمرک ارسال تا پس از اعلام نظر ، نتیجه نهایی جهت اقدامات بعدی به آن گمرک اعلام گردد. بدیهی است پذیرش و بررسی درخواست‌های متفرقه و مغایر با شرایط فوق‌الذکر امکان‌پذیر نخواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار