کد خبر:۳۹۶۳۶۷
رئیس دانشکده معماری دانشگاه تهران:

تنها ۷ هزارم آب آشامیدنی موجود در جهان در دسترس می‌باشد

رئیس دانشکده معماری دانشگاه تهران تاکید کرد: از کل منابع آب آشامیدنی که در دنیا وجود دارد تنها هفت هزام درصد از آنان در دسترس انسان است که یک چهارم از این مقدار صرف آشامیدن و مابقی صرف مسواک زدن، شستن خودرو و دیگر مصارف می‌شود.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، شاهین حیدری دیروز در سمینار تخصصی «ساختمان سبز» که توسط انجمن علمی دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد بیان کرد: چنانچه سن زمین را فشرده کنیم و هر صد میلیون سال را یک سال در نظر بگیریم آن گاه مشاهده خواهید کرد که زمین یک فرد ۴۶ ساله است که ما از ۴۲سال ابتدایی آن هیچ اطلاعی نداریم.

 

وی ادامه داد: همچنین چنانچه همین گونه پیش برویم متوجه خواهید شد که تا سال گذشته دایناسورها نبودند، هشت ماه پیش میمون‌ها به این دنیا آمدند و آخر هفته گذشته سرتاسر زمین را یخ فرا گرفته بود، چهار ساعت پیش انسان به وجود آمد و یک دقیقه پیش انقلاب صنعتی رخ داده است؛ مشاهده می‌کنید که از یک دقیقه پیش که انقلاب صنعتی رخ داده تا کنون چه بر سر زمین آورده‌ایم.

 

رئیس دانشکده معماری دانشگاه تهران با بیان این‌که ما با دو دسته معماری هنجار و نا بهنجار مواجه هستیم، گفت: چنانچه بر همین اساس پیش رویم نا بسامانی‌ها بسیار افزایش خواهد یافت.

 

حیدری با یادآوری این‌که از سال ۲۰۱۰تا سال ۲۰۳۵ تولید گاز دی اکسید کربن افزایش چشم‌گیری یافته است، تصریح کرد: شیوع بیماری‌ها، آزاد شدن گاز متان، کاهش آب آشامیدنی و غیره از جمله اثرات تغییرات آب و هوایی است.

 

وی ادامه داد: از کل منابع آب آشامیدنی که در دنیا وجود دارد تنها هفت هزارم درصد از آنان در دسترس انسان است که یک چهارم از این مقدار صرف آشامیدن و مابقی صرف مسواک زدن، شستن خودرو و دیگر مصارف می‌شود.

 

رئیس دانشکده معماری دانشگاه تهران تاکید کرد: استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر نه تنها به دلیل کمبود انرژی فسیلی، بلکه در رسیدن به جهانی بدون گاز دی اکسید کربن اهمیت دارد هر چند که بهره‌گیری از دیگر انرژی‌ها مثل انرژی خورشیدی بسیار گران است.

 

حیدری افزود: کشورهای دیگر برای بهره‌گیری از دیگر انرژی‌های تجدیدپذیر، یارانه به مردم می‌دهند که میزان این یارانه در امریکا در سال ۲۰۳۵ به مبلغ ۲۵۰ بیلون دلار خواهد رسید.

 

وی تاکید کرد: عدم توانایی دولت‌ها در پرداخت یارانه لازم، عدم علاقه مردم به تغییر، کندی رشد اقتصاد کلان در کوتاه مدت، زیر ساخت گران قیمت موجود در بخش انرژی جهانی، ترجیح دادن سودهای کوتاه مدت توسط مردم و غیره از جمله عواملی هستند که باعث می‌شود کشورهای در حال توسعه مانند ایران کمتر به سمت استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر بروند.

 

رئیس دانشکده معماری دانشگاه تهران ضمن تاکید بر این‌که حرکت به سمت معماری سبز الزامی است، گفت: معماری ایران هیچ راهی ندارد جز این‌که به این مسئله تن دهد که در این امر باید به معماری گذشته خود توجه کند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار