کد خبر:۳۹۶۴۲۴
یک فعال دانشجویی:

دانشجویان در جهت تحقق بانکداری اسلامی تلاش کنند/مفسدان اقتصادی عاملان بی‌اعتمادی مردم به اقتصاد کشور هستند

یک فعال دانشجویی با بیان اینکه نخبگان جامعه در تحقق بانکداری اسلامی تلاش کنند، گفت: جهت ایجاد تغییر در اقتصاد باید به همه قسمت‌ها توجه شود و با محاکمه قاطعانه مفسدان اقتصادی، ایجاد بانکداری اسلامی، حمایت از سرمایه‌گذار داخلی و حمایت از مردم در ارائه خدمات بانکی با نگاه اسلامی، راه را برای داشتن اقتصادی اسلامی باز کنیم.

سیده زینب سادات نوبخت در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در حاشیه اکران دانشگاهی مستند فاکتور صوری از جمله آثار پنجمین جشنواره «فیلم عمار» در تالار ابوریحان بیرونی دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد بیان داشت: جشنواره فیلم عمار می‌تواند تلنگرهای خوبی در ذهن دانشجویان ایجاد کند.

 

وی ادامه داد: جشنواره عمار حرکت بسیار خوبی است که بر طبق نامی که انتخاب کرده است می‌تواند وظیفه آگاهی بخشی را به دانشجویان و قشر مخاطب خود ارائه دهد.

 

این فعال دانشجویی به اهمیت ایجاد بانکداری اسلامی اشاره کرد و افزود: در زمینه‌های مختلف در جشنواره عمار می‌توان بر روی موضوعات مورد بحث و دارای تامل در میان مردم کار کرد که یکی از این مباحث، مسائل مربوط به بانکداری اسلامی و شرایط بانک‌های کشور در نظامی مبتنی بر اسلام است.

 

عضو بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد خاطر نشان کرد: البته این‌گونه برنامه‌ها به تنهایی قطعا کافی نیست و جهت ایجاد بانکداری اسلامی باید تلاشی جهادی را در کشور آغاز کرد؛ اما پرداختن به این گونه آثار در جشنواره فیلم عمار از جمله «فاکتور صوری» گامی در جهت ایجاد این تغییر به شمار می‌رود.

 

گام اول موفقیت در مشکلات کشور ورود جامعه نخبگانی است

 

نوبخت متذکر شد: برای رسیدن به موفقیت کافی است موضوع مورد بحث که برای اسلام و نظام دارای اهمیت است از سوی دانشجویان دانشگاه‌های کشور دنبال شود و در حقیقت گام نخست در رسیدن به موفقیت در هر امر دارای اشکال در کشور، ورود جامعه نخبگانی کشور در آن امر است.

 

وی ادامه داد: برای اثبات یک حرکت اشتباه بهترین راهکار ارائه رفتار درست و صحیح است، به عنوان مثال همان گونه که جشنواره فیلم فجر خلاء‌هایی را در اکران ارزشی و اسلامی آثار خود دارد؛ می‌بینیم جشنواره مردمی فیلم عمار این خلاء‌ها را پرکرده و مردم را متوجه روند صحیح یک جشنواره فیلم می‌کند.

 

این فعال دانشجویی اقتصاد مقاومتی را راه کاری در برون رفت بانکداری ربوی در کشور دانست و گفت: در مورد بحث بانکداری اسلامی و بدون ربا بحث اقتصاد مقاومتی که با نگاه عمیق رهبر معظم انقلاب شکل گرفته است را می‌توان به عنوان راهکار ارائه داد، که امری بسیار جدی به شمار رفته و مشکلات بانکداری کشور را نیز می‌تواند در بر بگیرد.

 

قانون بانکداری اسلامی در سال ۶۲تصویب شده است

 

عضو بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد افزود: البته نیاز به عزم جدی در این مسیر کاملا ملموس است و باید با هماهنگی میان مجلس، مسئولان و دولت راه را برای اجرایی شدن قوانین ایجاد بانکداری اسلامی که در سال 1362 تصویب شده است هموار و باید دید چرا تا این اندازه از این مسیر قانونی زاویه گرفته‌ایم؟

 

نوبخت، فسادهای اقتصادی برخی مسئولان در کشور را در بی تفاوتی مردم از وجود بانکداری ربوی در کشور موثر دانست و متذکرشد: یکی از عواملی که باعث می‌شود در مسیر ایجاد اقتصادی به دور از گناه و ربا موفق نباشیم، وجود پروندهای متعدد فساد اقتصادی است.

 

وی ادامه داد: این نگرانی که برخی در کشور به راحتی با نفوذ به لایه‌های اقتصادی کشور توان خارج کردن ثروت ملی به نفع خود را دارا هستند موجب شکل گیری حس بی اعتمادی به سرمایه گذاری در کشور شده است.

 

این فعال دانشجویی مفسدان اقتصادی در کشور را عاملان بی اعتمادی مردم به اقتصاد کشور دانست و تصریح کرد: این موضوع موجب تغییر نگاه مردم به مسئولان و موجب ایجاد حس بی‌اعتمادی خواهد شد.

 

جهت ایجاد تغییر بزرگ در اقتصاد کشور باید عزم ملی رخ دهد

 

عضو بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: جهت ایجاد تغیییر بزرگ در اقتصاد کشور باید به همه قسمت‌ها توجه شود و با محاکمه قاطعانه مفسدان اقتصادی، ایجاد بانکداری اسلامی، حمایت از سرمایه گذار داخلی و حمایت از مردم در ارائه خدمات بانکی با نگاه اسلامی، راه را برای داشتن اقتصادی شکوفا و اسلامی باز کنیم.

 

نوبخت تاکید کرد: در این عزم ملی جامعه نخبگانی باید خود را آماده کند تا در کنار سه قوه و دستگاه‌های قانون گذار کشور از طرفی وظیفه آگاه سازی عمومی و بیدار کردن مردم را برعهده و با همسو کردن مردم با خود بتواند راه را برای ایجاد تغییر بزرگ اقتصادی در کشور باز کند.

 

وی ادامه داد: مردم اگر بدانند زندگی که با وام ربوی آغاز شود، آغاز جنگ با خدا است و این را باور داشته باشند که ظاهرا با گرفتن این سود زندگی راحت‌تری خواهند داشت؛ اما در حقیقت مشکلات زندگی را برای خود دو چندان خواهند کرد دیگر به سوی وام ربوی نمی‌روند.

 

این فعال دانشجویی به انزوا رساندن بانکداری ربوی را راه‌کاری جهت کنار گذاشتن این نوع بانکداری در کشور دانست و بیان کرد: با نیم نگاهی به زندگی افرادی که وام‌های میلیونی از بانک‌های کشور با سودهای ربوی گرفتند به راحتی می‌توان فهمید که این افراد از پرداخت بیش از اندازه سود این بانک‌ها گلایه داشته و برکت سابق در زندگی خود را حس نمی‌کنند.

 

عضو بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد بیان داشت: البته هستند افرادی که این مهم را در زندگی رعایت و در شرایط بسیار سخت هم حاضر با جنگ با خدا نشدند و این حقیقت را باور داشته‌اند که به فرموده خداوند ربا گیرنده و ربا دهنده به جنگ با خدا می‌روند، حال این سئوال را می‌توان پاسخ داد که در جنگ با خدا ما ضرر کننده هستیم یا سود کننده!؟؟

 

این فعال دانشجویی خاطر نشان کرد: باید در تربیت دینی خود برای نسل‌های بعد و نسل امروز این موارد را دقیقا شرح داده و مقاومت در برابر مشکلات اقتصادی و ایجاد اقتصاد مقاومتی را در زندگی فرزندانمان آموزش دهیم تا به هر قیمتی در راه رفع مشکلات حرکت نکنند.

 

بی‌عدالتی مهمترین عامل در خشم خداوند از ربا است

 

وی بی‌عدالتی را یکی از دلایل مخالفت شدید خداوند با ربا دانست و متذکر شد: عدالت نکته مهم دیگری است که باید در روابط اقتصادی خود مورد توجه قرار دهیم و با عزمی ملی میان مسئولان و مردم اجرای عدالت در کشور را تحقق بخشیم، اگر بنا باشد در این مسیر تغییری اسلامی را ایجاد کنیم باید مردم و مسئولان در کنار هم قرار بگیرند.

 

عضو بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد بیان داشت: دانشجویان و نخبگان دانشگاهی به دنبال ایجاد شبکه بانکداری اسلامی باشند تا در رقابت با بانکداری ربوی مردم را متوجه ارائه خدمات بدون جنگ با خدا کرده و موجب کنار گذاشته شدن بانکداران ربوی شوند.

 

جامعه نخبگانی و مردم بانکداری ربوی را به انزوا بکشند

 

وی نشان دادن تفاوت‌های بانکداری اسلامی و ربوی را منجر به بیداری مردم دانست و افزود: باید سیستمی راه بیفتد تا به آرامی جایگزین سیستم بانکداری ربوی شده و مردم متوجه تفاوت این سیستم با نوع ربوی آن خصوصا در رعایت عدالت بشوند و خود بانکداری ربوی را به انزوا بکشانند.

 

این فعال دانشجویی زمان را در ایجاد تغییر اقتصادی بانکی در کشور مهم دانست و گفت: هنگامی که پیامبر(ص) رسالت خود را در میان مردم جاهل عرب آغاز کردند، بر اساس مراتب جلو رفتند و به آرامی حق و حقیقت را در میان مردم جاری کردند، بنابراین در خصوص مشکلات این چنینی باید زمان را در نظر داشت و در نهایت این مشکل را از زندگی مردم رفع کرد.

 

وی ادامه داد: باید دانشجویان ما برای زندگی خود برنامه داشته و اجازه ندهند زندگی آن‌ها به اسارت وام‌های ربوی در آید و در مرحله دوم جامعه اسلامی ایران را از این بلای بزرگ نجات دهند.

 

نوبخت گفت: آن چنان که در مستند فاکتور صوری دیدیم امام خمینی (ره) چگونه بر ایجاد بانکداری اسلامی و تغییر جریانی بانکی غربی در کشور تاکید داشتند؛ اما علی رغم مصوبه قانونی امروز بانکداران کشور در حال انجام رفتار خود هستند.

 

این فعال دانشجویی در پایان خاطرنشان کرد: دانشجویان باید مطالبه کنند تا از در جریان گرفتن پولی که بدون تلاش وارد سیستم مالی کشور می‌شود ممانعت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار