کد خبر:۳۹۷۲۸۰
آذرنیا در گفتگو با«خبرگزاری دانشجو»:

مردم پیرو شعار تدبیر و امید به روحانی رای دادند نه مذاکره/ توافق نکردن بهتر از توافق بد است

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشکده شهید منتظری مشهد تاکید کرد: تا کنون دولت تصور می‌کرد کلید حل تمامی مشکلات مذاکره با آمریکا است به همین دلیل تنها به مذاکره فکر می‌کند که باید به دولت گفت چنانچه مردم وی را انتخاب کردند به دلیل شعار تدبیر و امید بود نه به دلیل مذاکره.

داوود آذرنیا در گفتگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در رابطه با سخنان اخیر نتانیاهو در رابطه با مذاکرات هسته‌ای گفت: این سخنان نشانگر یک سناریوی از پیش تایین شده و نشانگر این بود که همه این‌ها از جمله مخالفت‌های کنگره آمریکا در جهت وارد کردن فشار بر روی تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران است.

 

وی با اشاره به این‌که نتانیاهو و کنگره آمریکا عروسک‌های خیمه شب بازی هستند که مامور به اجرای دستورات اتاق فکر لابی صهیونیستی می‌باشند و اختیاری از خود ندارند، تصریح کرد: سخنان شخصی مانند وی، چنان مضحک و بی‌اعتبار بود که که ارزش ارزیابی ندارد؛ اما با توجه به این‌که روند مذاکرات را به گونه‌ای پیش برده‌ایم که هر دستگاه دیپلماسی به خود اجازه دخالت می‌دهد می‌توان اینگونه برداشت کرد که این فرد سعی داشت با اجرای نمایشی دراماتیک و حماسی در ادامه مذاکرات، روند را برای افزایش فشار محیا کند و در این راه سعی کرد با سیاه نمایی چهره جمهوری اسلامی را تخریب و بر پرونده مفتضحانه رژیم صهیونیستی سرپوش بگذارد.

 

این فعال دانشجویی ضمن اشاره به این‌که نتانیاهو  مثل همیشه آرمان‌های مقدس جمهوری اسلامی را آماج حملات خود قرار داد، افزود: جالب این بود که وی فرزند خود «داعش» را همسنگ با ایران و خطری برای امنیت جهانی دانست.

 

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشکده شهید منتظری مشهد در ادامه درباره آینده مذاکرات هسته‌ای تاکید کرد: باید دانست که ابتدا ما به دنبال چه هستیم آیا هدف تیم مذاکره کننده اجرای چیزی غیر از احیای حقوق هسته‌ای ایران است؟

 

آذرنیا ادامه داد: در جایی که منافع ملی به خطر می‌افتد الزامی برای ادامه مذاکرات وجود ندارد؛ بنابراین توافق نکردن بهتر از توافق بد است که توافق بد چیزی جز ذلت و خاری در پی نخواهد داشت.

 

وی ضمن تاکید بر این‌که در طول تاریخ اثبات شده که امپریالیسم و غرب به هیچ وجه قائل به حقوق ملت‌های آزاده‌ای همچون ایران نیستند، گفت: با این تفاسیر طرف غربی به دنبال توافق منصفانه نیست و سعی در تضعیف ایران دارد.

 

این فعال دانشجویی ادامه داد: همان طور که در متن توافق آمده برداشتن تحریم‌های مرتبط با هسته‌ای که تنها بخش کوچکی از تحریم‌های اعمال شده از سوی کنکره و رئیس جهوری آمریکا می‌باشد در دستور کار توافقنامه است که تاثیری در ساختار اقتصادی کشور نخواهد داشت.

 

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشکده شهید منتظری افزود: رهبر معظم انقلاب بارها خوشبین نبودن خود را از سیاست‌های آمریکا اعلام کرده‌اند و من نیز به عنوان یک فعال دانشجویی معتقدم چنانچه تیم به بن بست رسید و به این نتیجه رسیدند که باید میز مذاکره را ترک کرد، بدانند همان‌گونه که مردم روزی از مذاکرات هسته‌ای حمایت کردند، از ترک میز مذاکره نیز حمایت خواهند کرد؛ بنابراین امید است تیم مذاکره بتواند به تصمیمی درست و اقدامی سنجیده برسد.

 

وی با اشاره به این‌که تیم بخواهد به هر توافق عمل کند بدون در نظر گرفتن منافع ملی یک اشتباه بزرگ است، گفت: تا کنون دولت تصور می‌کرد کلید حل تمامی مشکلات مذاکره با آمریکا است به همین دلیل تنها به مذاکره فکر می‌کرد که باید به دولت گفت چنانچه مردم وی را انتخاب کردند به دلیل شعار تدبیر و امید بود نه به دلیل مذاکره.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار